Albayrak: Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanma süreci durdu

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "2018 BRICA İstanbul Zirvesi"nde önemli Türk ekonomisi ve yabancı yatırımlara yönelik önemli açıklamalar yaptı. Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanma sürecinin durduğunu söyleyen Albayrak, "Türkiye'nin uluslararası risk priminde önemli bir düşüş gördük. Türkiye'nin kaynak sağlama sorunu yok. Hayata geçirdiğimiz tedbirler yatırımcılar tarafından olumlu karşılandı" dedi..

Bakan Albayrak'ın açıklamalarından satır başları şöyle;

"Başka ülkeler gibi yoğun kamu maliyesi tedbirlerine türkiye başvurmadı. Güçlü temellerimiz sayesinde bu süreçten güçlenerek çıktı. 

Yeni ekonomi programını ülkemizin güçlü yönleri üzerine inşa ettik

Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanma süreci durdu...

Birileri Türkiye için karamsar fotoğraf, hatta felaket senaryoları üretse de adım adım rasyonel politikalarla süreci güçlü ve iyi bir şekilde yöneterek geride bıraktık.

Türkiye'nin uluslararası risk priminde önemli bir düşüş gördük.

Türkiye'nin kaynak sağlama sorunu yok. Hayata geçirdiğimiz tedbirler yatırımcılar tarafından olumlu karşılandı.

Birileri Türkiye için karamsar fotoğraf, hatta felaket senaryoları üretse de adım adım rasyonel politikalarla süreci güçlü ve iyi bir şekilde yöneterek geride bıraktık."

Albayrak: Türkiye ekonomisinde yaşanan dalgalanma süreci durdu ile ilgili etiketler Berat Albayrak brıca zirvesi
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.