Benzinin ardından bir indirim de motorine geliyor!

Dünya genelinde koronavirüs (Kovid-19) vakalarındaki yükseliş, birçok endüstriyel faaliyetindeki olumsuzlukların artacağına ilişkin kaygılarla birlikte petrol fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Benzin fiyatlarına dün gelen 19 kuruşluk indirimin ardından motorinde de bu gece 11 kuruşluk indirim geliyor.

Enerji Petrol Gaz İkmal İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), benzinin litre fiyatında 19 kuruş indirime gidildiğini duyurdu.

MOTORİN FİYATLARINA 11 KURUŞ İNDİRİM BEKLENİYOR

Petrol fiyatlarındaki gerilemenin etkisiyle bir indirim de motorin de bekleniyor. Motorin litre fiyatında Perşembe gününden itibaren geçerli olmak üzere 11 kuruş indirim bekleniyor.

DOLAR KURUNDAKİ DEĞİŞİKLİKLER BAZ ALINARAK RAFİNERİLER TARAFINDAN HESAPLANIYOR

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

KOVİD-19 PETROL FİYATLARINI VURDU

Kovid-19 vakalarında yükselişin etkisiyle, Ekim teslimi ABD Batı Teksas hafif petrolünün varil fiyatı yüzde 4.96'lık düşüşle 40 doların da altına inerek 39.07 dolara, Kasım teslimi Brent petrolün varil fiyatı da yüzde 3.82 düşüşle 41.50 dolara kadar geriledi.

Benzinin ardından bir indirim de motorine geliyor! ile ilgili etiketler Motorin benzin motorin indirim
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.