Benzin ve motorine kontak kapattıracak zamlar geliyor! İşte 30 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

Akaryakıt fiyatlarına bayram öncesinde sürücülere kontak kapattıracak zamlar geliyor. Brent petrol varil fiyatının yeniden 110 dolar barajına ulaşmasıyla birlikte benzin ve motorin için kötü sinyaller veriliyor. İşte, 30 Nisan Cumartesi benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Akaryakıt fiyatları yeniden zamlanıyor. Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşta sürekli olarak yükselen Brent petrol varil fiyatı sürücülerin korkulu rüyası halini alıyor. Geçtiğimiz haftalarda düşüşe geçen petrol fiyatları yeniden 110 dolar seviyelerine çıkarken yeni zamlarında sinyalleri verilmiş oluyor.

Dünyanın en büyük ithalatçıları arasında gösterilen Çin’in koronavirüs vakalarındaki artışı bahane göstererek bazı kısıtlamalara gitmesi ve bununla beraberde Libya’daki arzda yaşanan sıkıntılar petrol fiyatlarının yükselmesine neden oluyor.

Akaryakıt sektöründen alınan son bilgiler doğrultusunda benzin ve motorine bayram öncesinde yeni zamların geleceği iddia edildi. Petrol fiyatlarındaki düşüşü pompa fiyatlarına yansıtmayan akaryakıt sektörünün artışları ise bayram öncesinde piyasaya süreceği belirtildi.

Benzin ve motorine kontak kapattıracak zamlar geliyor! İşte 30 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.04 TL
LPG (Otogaz): 11.75 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 22.12 TL
LPG (Otogaz): 11.97 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Nisan

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 22.13 TL
LPG (Otogaz): 11.69 TL

Benzin ve motorine kontak kapattıracak zamlar geliyor! İşte 30 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.