Benzin ve motorine dev zam kapıda! İşte 11 Mayıs PO, BP, Shell, Opet güncel pompa fiyatları!

Brent petrol varil fiyatının 111 dolara kadar yükselmesi ile akaryakıt fiyatlarına yeni zam yapılacağının sinyalleri ortaya çıktı. Son zamanlarda indirimin unutulduğu benzin ve motorinde akaryakıt fiyatlarının yeniden düzenlenmesi gündemde. İşte 11 Mayıs Çarşamba PO, BP, Shell, Opet güncel akaryakıt pompa fiyatları…

Brent petrol fiyatları 111 doları buldu. Hafta başında 107 dolar olan rakamların akaryakıt fiyatlarını olumsuz yönde etkilemesi beklenmekte. ABD Merkez Bankası’nın (FED) Mayıs ayı toplantısında politika faizini 50 baz puan arttırması da bunlara önemli bir etmen olarak gösterilmekte.

Çin’de halen daha devam eden pandemi ve bunun yanı sıra da Rusya’nın Ukrayna’yı işgali de enflasyonun yukarı yönlü baskı oluşturması Brent petrol fiyatlarının yükselmesine sebebiyet verdi.

Son rakamlarla birlikte 8 Mayıs Pazar gününde akaryakıt fiyatları şöyle oluştu:

Benzin ve motorine dev zam kapıda! İşte 11 Mayıs PO, BP, Shell, Opet güncel pompa fiyatları!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Mayıs

Benzin: 20.35 TL
Motorin (Mazot): 22.05 TL
LPG (Otogaz): 10.85 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Mayıs

Benzin: 20.44 TL
Motorin (Mazot): 22.13 TL
LPG (Otogaz): 11.03 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 11 Mayıs

Benzin: 20.46 TL
Motorin (Mazot): 22.14 TL
LPG (Otogaz): 11.07 TL

Benzin ve motorine dev zam kapıda! İşte 11 Mayıs PO, BP, Shell, Opet güncel pompa fiyatları! ile ilgili etiketler benzin Motorin lpg brent petrol akaryakıt fiyatları
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.