Benzin ve motorine dev Bahar indirimi geliyor! İşte 11 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

Brent petrol varil fiyatının 104 dolar civarına düşmesi sonrasında akaryakıt fiyatlarında yaşanan sürekli değişikliğe değinen 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç tarafından Meclis’e yeni bir önerge sunulmak için son hazırlıklar tamamlandı. Bununla birlikte özellikle benzin ve motorinden alınan KDV ve ÖTV’de yaklaşık 10 liralık bir indirim gündeme gelebilecek. İşte 11 Nisan benzin, motorin, LPG güncel fiyatı!

Brent petrol varil fiyatı 104 dolara kadar düştü. Araç sahipleri de bu son durumla beraber benzin ve motorinde yeni bir indirim beklerken 27. dönem Ağrı Milletvekili Abdullah Koç zamlara karşı sessizliğini tamamen bozdu. Akaryakıt fiyatlarındaki KDV ve ÖTV’nin kaldırılması için Meclis’e önerge sunmaya hazırlanan Koç, bunun geçerli olması durumunda benzin ve motorinde yaklaşık 10 liralık bir indirim gündemde olacak.

Akaryakıt fiyatlarındaki zamların ardından 20 TL sınırını aşan benzin ve motorin, araç sahiplerini oldukça zor durumda bıraktı. İstanbul ile Ankara başta olmak üzere toplu ulaşım ile birlikte otobüs fiyatlarına da zam geldi.

Bu süreç içerisinde yaşanan dalgalanmayla beraber motorin ve benzinin litresi 20 lirayı yaşarken LPG’nin pompa fiyatı da 12 liraya kadar yaklaştı.

Yaşanan bu gelişmelerle birlikte mağdur durumda kalan araç sahipleri bir an önce zamların geri çekilmesi yönünde görüş belirtirken Ağrı Milletvekili Abdullah Koç tarafından Meclis’e sunulan KDV ve ÖTV kanununda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi komisyona gönderildi.

Akaryakıt fiyatlarında KDV ve ÖTV indirimi olması durumunda benzin ve motorin fiyatlarına ortalama olarak 10 liralık bir indirim yapılacağı iddia edildi.

Benzin ve motorine dev Bahar indirimi geliyor! İşte 11 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 10 Nisan

Benzin: 19.01 TL
Motorin (Mazot): 21.28 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 10 Nisan

Benzin: 19.10 TL
Motorin (Mazot): 21.36 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 10 Nisan

Benzin: 19.12 TL
Motorin (Mazot): 21.37 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Benzin ve motorine dev Bahar indirimi geliyor! İşte 11 Nisan benzin, motorin, LPG fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin lpg akaryakıt fiyatları brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.