Benzin ve motorine 3 lira indirim geliyor! İşte 30 Mart benzin, motorin, LPG pompa fiyatı!

Haftanın ortasında Brent petrolün 120 dolardan 114 dolara kadar düşüş göstermesi araç sahiplerini akaryakıt fiyatları konusunda düşüntüye itti. Bu hafta arasında benzin ve motorin fiyatlarında yaklaşık 3 liralık bir indirim olması beklenmekte. İşte, 30 Mart benzin, motorin, LPG güncel fiyatı!

Brent petrol fiyatları haftanın ilk gününde Pazartesi sabahında 6 dolarlık bir düşüşle 114 dolara kadar geriledi. Son yapılan zamlarla birlikte motorinin litre fiyatı 25 liraya kadar dayanırken araç sahipleri neredeyse kontak kapatma noktasına kadar geldi.

Ancak yeni haftada benzin ve motorin fiyatları için indirim beklentisi gündemde yer aldı. Cuma gününü 120 dolardan kapatan Brent petrolün varil fiyatı Pazartesi sabahında 114 dolara kadar düştü. Akaryakıt fiyatlarındaki düşüşte Çin’in Şangay kentinde sokağa çıkma yasağının devreye alınmasının etkisi oldu.

Perşembe günü gerçekleştirilecek olan 27. Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC) ve OPEC dışı Bakanlar Toplantısı'nın her ne kadar fiyatlara baskı yapma ihtimali bulunsa da yeniden indirim olabilecek.

Petrol fiyatları önceki haftalarda 113 dolar seviyesindeyken motorinin fiyatı 22 lira, benzinin ise 20 liraydı. Petrol fiyatlarının 120 dolardan 114 dolara kadar gerilemesi 3 liralık indirimi gündeme getirdi.

Benzin ve motorine 3 lira indirim geliyor! İşte 30 Mart benzin, motorin, LPG pompa fiyatı!

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Mart

Benzin: 19.79 TL
Motorin (Mazot): 23.64 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Mart

Benzin: 19.98 TL
Motorin (Mazot): 23.72 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 30 Mart

Benzin: 19.90 TL
Motorin (Mazot): 23.72 TL
LPG (Otogaz): 11.12 TL

Benzin ve motorine 3 lira indirim geliyor! İşte 30 Mart benzin, motorin, LPG pompa fiyatı! ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.