Bayram tatiline çıkmadan dev akaryakıt indirimi geliyor! İşte 9 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatı

Temmuz ayının hemen başında düşüşe geçen döviz kurları ile birlikte Brent petrol varil fiyatının da dengede kalması benzin ve LPG fiyatlarına yansıdı. Kurban Bayramı öncesinde 5 lira daha kadar düşmesi beklenen akaryakıt fiyatlarının 20 lira seviyelerine kadar gerilemesi beklenmekte. İşte, 9 Temmuz benzin, motorin, LPG güncel fiyatı…

Açıklanan asgari ücret rakamları sonrasında piyasalarda yeniden bir hareketlenme başladı. Brent petrol varil fiyatı 114 dolar seviyelerinde seyrederken dolar/TL bazında 16.78 lirayı gördü. Peş peşe gelen indirimler ile birlikte benzin ve motorin fiyatları, araç sahiplerini az da olsa sevindirdi.

Uluslararası ürün fiyatlarında yaşanan düşüşle beraber benzine gelen 25 kuruşluk indirimin hemen ardından motorin fiyatlarında da 3 liralık bir indirim gerçekleşti. Son olarak da 2 Temmuz tarihinden geçerli olmak kaydıyla benzine 2,13 TL, oto gaza 1,71 TL civarında bir indirim yapıldı.

8 Temmuz Cuma günü başlayacak Kurban Bayramı tatilinde yola çıkmaya hazırlananlar için alınan son bilgiler kapsamında benzin ve motorine 3 liralık dev bir indirimin daha geleceği söyleniyor.

Son rakamlar ile birlikte akaryakıt fiyatlarıİstanbul’da benzin 25.19 TL, mazot 26.68 TL; Ankara’da benzin 25.30 TL, mazot 26.77 TL; İzmir’de ise benzin 25.30 TL, mazot da 26.79 TL olarak belirlendi.

Bayram tatiline çıkmadan dev akaryakıt indirimi geliyor! İşte 9 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatı

İstanbul Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 8 Temmuz

Benzin: 25.19 TL
Motorin (Mazot): 24.63 TL
LPG (Otogaz): 10.49 TL

Ankara Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 8 Temmuz

Benzin: 25.30 TL
Motorin (Mazot): 24.68 TL
LPG (Otogaz): 10.74 TL

İzmir Benzin, Motorin, LPG Fiyatları 8 Temmuz

Benzin: 25.30 TL
Motorin (Mazot): 24.70 TL
LPG (Otogaz): 10.43 TL

Bayram tatiline çıkmadan dev akaryakıt indirimi geliyor! İşte 9 Temmuz benzin, motorin, LPG fiyatı ile ilgili etiketler benzin Motorin akaryakıt fiyatları lpg brent petrol
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.