Benzine zam geliyor... Yarından itibaren geçerli olacak

24 Şubat'ta başlayan Rusya ile Ukrayna'nın savaşının etkisiyle Brent petrolün fiyatlarında volatilite görülmeye devam ediyor. Bununla birlikte dolar/TL kurundaki oynaklık akaryakıt fiyatlarının sürekli güncellenmesine neden oluyor. Benzine 19 Mayıs 2022 Perşembe günün itibaren geçerli olacak şekilde 1 lira 3 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

Rusya'nın Ukrayna'ya düzenlediği askeri harekatın ardından başta gıda ve enerji olmak üzere birçok sektörde fiyatlarda artışlar meydana gelmeye başladı. Savaşın uzaması ve müzakerelerin durması fiyatlarda etkili olmaya devam ederken, yurt içi piyasalarda Türk Lirası'nın dolar karşısında değer kaybetmesi de fiyatların artışında etkisini gösteriyor.

 

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

BENZİNE BİR ZAM DAHA GELİYOR

NTV'de yer alan habere göre benzine 19 Mayıs 2022 Perşembe günün itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 3 kuruş zam bekleniyor. Artış pompa fiyatlarına yansıyacak.

Zammın ardından İstanbul'da benzininin litre fiyatı 23 lira 85 kuruşa yükselecek.

Motorinde ise fiyat değişikliği beklenmiyor.

 

Güncel akaryakıt pompa fiyatlarına göre;

İstanbul'da motorin litre fiyatı 22 lira 3 kuruştan satılıyor.

Benzinin litresi ise ortalama 22 lira 82 kuruştan satılıyor.

 

Benzine zam geliyor... Yarından itibaren geçerli olacak ile ilgili etiketler zam benzin Akaryakıt mazot
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.