Benzin fiyatları artışa geçince Ankara'da taksilere de zam geldi! İndi bindi ücreti 15 TL oldu...

Ankara'da yükselen akaryakıt fiyatlarının ardından Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’nin yönetim kurulu onayıyla taksilere zam geldi. Taksilerin yeni ücret tarifesi bugünden itibaren uygulanacak. Zam sonrası taksiye indi-bindi ücreti 12 liradan 15 liraya yükseldi.

Doların yükselişe geçmesi ile birlikte akaryakıt fiyatlarına gelen zam sonrası Ankara'da taksilere zam geldi. 

BUGÜNDEN İTİBAREN UYGULAACAK

Ankara Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği’nin yönetim kurulu onayıyla Ankara’da taksiler için yeni ücret tarifesi bugünden itibaren uygulanmaya başlanacak.

ANKARA TAKSİ YENİ ÜCRET TARİFESİ NEDİR?

Yeni ücret tarifesine göre Ankara’da taksimetre açılış ücreti 5 liradan 6 liraya yükselirken, kilometre ücreti de 3,70 liradan 4,70 liraya çıktı. Taksiye indi-bindi ücreti ise 12 liradan 15 liraya yükseldi.

 

Benzin fiyatları artışa geçince Ankara'da taksilere de zam geldi! İndi bindi ücreti 15 TL oldu... ile ilgili etiketler Taksi Taksici benzin ücret taksimetre
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.