Benzia Fenerbahçe'den gitti mi?

Benzia Fenerbahçe'den gitti mi? Yaşanan son dakika gelişmesiyle birlikte yıldız futbolcu Benzia'nın Fenerbahçe'den kovulup kovulmadığı vatandaşlar tarafından büyük merak konusu oldu. Biz de bu konuyu sizler için araştırdık. Peki Benzia Fenerbahçe'den gitti mi? Neden gitti? Sözleşmesi neden feshedildi? Detaylar haberimizde...

Benzia Fenerbahçe'den gitti mi? Fenerbahçe'nin Cezayir asıllı Fransız futbolcusu Yassine Benzia hakkında yaşanan gelişmeler gündeme bomba gibi oturdu. UEFA Avrupa Ligi'nde Anderlecht ile oynanacak müsabaka öncesi kadro dışı bırakılan Benzia'nın takımdan kovulup kovulmadığı Fenerbahçe'li taraftarlarca internette araştırılıyor. Peki Benzia Fenerbahçe'den gitti mi? Neden gitti? Sözleşmesi neden feshedildi? Detaylar haberimizde...

Benzia Fenerbahçe'den gitti mi?

BENZİA FENERBAHÇE'DEN GİTTİ Mİ?

UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Anderlecht'i konuk edecek temsilcimiz Fenerbahçe'de Yassine Benzia kadroya alınmadı.

Benzia cuma günü oynanan Galatasaray maçının ardından oyundan çıkarılmasına tepki göstermişti.Cezayirli futbolcunun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımdan dolayı kadroya alınmadığı öğrenildi.

Yaşanan gelişmelerin ardından Yassine Benzia’nın Türkiye menajeri Ahmet Barış Arı, oyuncuyla sözleşmelerini feshettiklerini açıkladı.

Benzia Fenerbahçe'den gitti mi? - Resim : 2

Fenerbahçe'de Yassine Benzia, yönetim kararıyla Anderlecht maçının kadrosunda yer almadı ve takımla idmana çıkmadı.

Benzia, Galatasaray derbisinde oyundan alındıktan sonraki tavırları ve maç sonu açıklamasının ardından eleştiri oklarının hedefindeydi...

Benzia'nın yerine Alper Potuk'un ilk 11'de görev yapması bekleniyor...

YASSİNE BENZİA

Cezayir asıllı Fransız futbolcu olan Yassine Benzia, futbola profesyonel anlamda Olympique Lyon takımında başlamıştır. Bu kariyerinin ardından Lille takımına transfer olan Yassine Benzia, son günlerde ise Fenerbahçe ile anılıyor.

Yassine Benzia, 8 Eylül 1994 tarihinde Fransa'nın Saint-Aubin-les-Elbeuf kentinde dünyaya geldi. Futbola Saint-Aubin F.C'e amatör olarak başlayan Benzia, sonra sırasıyla Oissel, R.C. Caudebecais, U.S. Quevilly takımlarında forma giymiştir. Profesyonel anlamda ilk sözleşmesi ise Olympique Lyon'da forma giymiştir. 2015 yılında Fransa'nın Lille takımına 1 milyon Euro bedelle transfer olan oyuncunun abisi de futbolcudur.

Orta saha mevkisinde forma giyen Yassine Benzia, ihtiyaç halinde sağ kanat ve santrafor mevkisinde de forma giyebilmektedir. 1,78 boyuna sahip olan Benzia, sağ ayağına hakimdir.

Benzia Fenerbahçe'den gitti mi? ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.