Benzemez Kimse Bize programı neden yayından kaldırıldı? Mustafa Keser'den Bülent Ersoy açıklaması

Bülent Ersoy ile ile birlikte Star Tv'de sundukları 'Benzemez Kimse Bize' programı sadece iki bölüm yayınlandıktan sonra kaldırılan Mustafa Keser, program partneri hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunarak programın neden bittiğini açıkladı. YouTube kanalından bir video yayınlayan Keser, Benzemez Kimse Bize programının bitme nedeniyle ilgili şoke eden açıklamalarda bulundu.

Instagram'da yayınladığı mesajda Bülent Ersoy'a "yersiz kapris" suçlamasında bulunan ve 'olay yaratacak açıklamalarım olacak' diyen 76 yaşındaki sanatçı Mustafa Keser, yaşananların perde arkasını Youtube kanalında anlattı.

Benzemez Kimse Bize programı neden yayından kaldırıldı? Mustafa Keser'den Bülent Ersoy açıklaması


İşte Mustafa Keser'in açıklamalarından satır başları...

"Ben Bülent Ersoy ile sahnede hiç çalışmadım ama tabi huyunu, suyunu, sahnede neler yapıyor oradan buradan müzisyenlerden duyarız hep. Yapılan yanlışlar, davranış bozuklukları... Teklif bana yapımcı Polat Yağcı kardeşim tarafından geldiğinde ben pek sıcak bakmadım. 'Polatcığım biz yapamayız' dedim. İnsani yapımız bir değil, ahlaki yapımız bir değil... 'Abi bu çok iyi olacak' dedi. İçimde endişeler olmasına rağmen kabul ettim. Ben düşündüm ki, bu arkadaştan yaşça da büyüğüm, sanatça da büyüğüm... Bizim yanımızda yanlış bir hareket, ters bir hareket yapmaz; musiki açısından da sanat açısından da yapmaz diye düşündüm. Yanılmışım. Elimden geldiğince programı yürütmeye çalıştım, onun açıklarını kapatmaya çalıştım.

 

4 SAAT MAKYAJ YAPTIRDI

Ben 56 yıllık sanat hayatımda işime 56 saniye geç kalmadım. 14.00'te yapılacak çekim için 13.30'da oradaydım. Bekle ki zat-ı muhterem gelecek! Saat 16.00'da çıktı geldi. Bu nedir? Saygı yok. Bir makyaja girdi, 4 saat. Akşam 20.00'de çıktı.

'ERSOY'A KAPRİS YAPMAMASINI SÖYLEDİM'

Başlar başlamaz olumlu düşüncelerimin yanlış olduğunu fark ettim. Zat-ı muhterem zannetti ki, ondan rol çalıyorum. Benim rol çalmaya ihtiyacım yok. Kuliste çektim kenara bunu ona da söyledim. 'Bizim paraya ihtiyacımız yok. Bizimle 100 kişi çalışıyor, 4'le çarpsan 400 kişinin ekmek yemesine vesile olmuşuz. Yerli yersiz kaprisler yapma' dedim. İşimize bakalım. Sen de şarkılarıı söyle, adam gibi işimizi yapalım gidelim. Ben senden yaşça büyüğüm, 30 yıllık da canlı yayın tecrübem var. Müsade et ben sunayım edeyim, su gibi aksın program gitsin..." dedim. Müzik olarak da sanat olarak da senden tecrübeliyim dedim. "Tamam" dedi.

Benzemez Kimse Bize programı neden yayından kaldırıldı? Mustafa Keser'den Bülent Ersoy açıklaması

'KARŞISINDA SANKİ HİZMETÇİSİ VAR'

İlk programda o kadar toz kalkmadı ama ikinci programda karşısında sanki hizmetçisi var, marabası var gibi hitap etti bana. Ben onan 6-7 yaş büyük bir adamım. Bana oradan 'Keser' diye bağırıyor. Kimsin sen?Arkasından "Kürdo, kürdo" diye bakıyor. Bana Kürdo diyor. Keser senin babanın uşağı mı lan öyle çağırıyorsun? Ben bu üsluptan rahatsız olduğum için bakmadım. Bir de 'Keser'i çağırdım bakmadı' diyor.  Kötü konuşmak istemiyorum.

'SES KALMAMIŞ, ŞARKILARI REZALET ŞEKİLDE OKUYOR'

İnsani ve ahlaki durumların neler olduğunu bu iki programda gördüm. Yönetmene bağırır, rejisöre bağırır... Ona buna bağırır... Şefe bağırır. Zaten ses mes kalmamış, rezalet bir şekilde okuyor. Vokallere uyamıyor. Ben sanki programı sunan spiker konumundaydım. Sinirlendim ve o tweeti attım ve yönetim de sanırım biraz sinirlenmiş. Bütün mesele Bülent Ersoy'un şekilsizlikleri.

Benzemez Kimse Bize programı neden yayından kaldırıldı? Mustafa Keser'den Bülent Ersoy açıklaması


Çeşitli aksaklıklar nedeniyle program yayından kaldırıldı maalesef. Bu aksaklıklarda ne kanal yönetiminin ne Polat'ın bir dahili yok. Sinir içinde program sunuyorsun. Ertesi gün yönetimle konuştum. 'O zaman programı kaldıralım' gibi bir tepkiyle karşılaştım. Ben de 'sorun yok kaldırın, paraya da bu programa da ihtiyacımız yok' dedim ve program yayından kaldırıldı.

Benzemez Kimse Bize programı neden yayından kaldırıldı? Mustafa Keser'den Bülent Ersoy açıklaması ile ilgili etiketler Bülent Ersoy Sosyal Medya YouTube Benzemez Kimse Bize mustafa keser
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.