Benzema'nın gecesinde Real Madrid avantajı kaptı!

Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Real Madrid, Chelsea'yi Karim Benzema'nın golleriyle 3-1 mağlup etti.

Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde Chelsea ve Real Madrid, Stamford Bridge'de karşı karşıya geldi.

BENZEMA'DAN 3 DAKİKA ARAYLA 2 GOL

Tempolu başlayan maçın 21. dakikasında Real MadridKarim Benzema'nın golüyle 1-0 öne geçti. Golden 3 dakika sonra Benzema, kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti.

İlk yarının son dakikalarına Real Madrid'in iki farklı üstünlüğüyle girilirken 40. dakikada Chelsea'nin sağ kanattan gelişen atağında Kai Havertz topu ağlara gönderdi ve fark bire indi. Kalan bölümde başka gol olmazken devreye, Real Madrid'in 2-1'lik üstünlüğüyle girildi.

BENZEMA HAT-TRICK YAPTI

Chelsea'de Thomas Tuchel, ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Mateo Kovacic ve Hakim ZiyechAndreas Christensen ve N'Golo Kante'nin yerine oyuna dahil oldu.

İkinci yarının ilk dakikalarında Chelsea savunmasının kaleci Edouard Mendy'ye döndüğü pozisyonda Mendy, hatalı bir pas verdi. Hatalı pasın ardından Rüdiger'in hamlesi yetersiz kalırken topu önünde bulan Benzema, ağları bir kez daha havalandırdı ve fark tekrar ikiye çıktı.

REAL MADRID, CHELSEA'Yİ 3-1 YENDİ

Karşılaşmanın kalan bölümünde Chelsea, Romelu Lukaku ile pozisyonlar yakalasa da bulduğu şansları gole çeviremedi. Real Madrid ise üstünlüğünü korumayı başardı ve karşılaşmadan 3-1 galibiyetle ayrılan taraf oldu.

Eşleşmenin rövanş maçı 12 Nisan'da İspanya'da oynanacak.

Benzema'nın gecesinde Real Madrid avantajı kaptı! ile ilgili etiketler Real Madrid Chelsea Karim Benzema
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.