Benzema'dan Mbappe sorusuna cevap: Küçük şeyleri konuşmanın sırası değil

Yılan hikayesine dönen Mbappe - Real Madrid ilişkisi, Fransız yıldızın PSG'de kalmasından sonra 'şimdilik' sona erdi. Bu konu, Real Madrid'in tecrübeli yıldızı Karim Benzema'ya soruldu.

Uzun süredir devam eden Kylian Mbappe - Real Madrid haberleri, Mbappe'nin PSG ile 2025 yılına kadar sürecek yeni bir sözleşme imzalamasından sonra sona erdi.

PSG ile sözleşmesinin sonuna gelen Mbappe'nin Real Madrid'e katılması bekleniyordu.

Movistar Plus+'a konuşan Real Madrid'in kaptanı Karim Benzema, Kylian Mbappe hakkında sorulan soruya, "Küçük şeyler hakkında konuşmanın zamanı değil. Şampiyonlar Ligi finaline odaklanmış durumdayım" yanıtını verdi.

2025 yılına kadar imza atan Mbappe, Fransız ekibinden senelik 100 milyon euro kazanacak. Fransız yıldız bu anlaşmadan 300 milyon euro'luk da bir imza ücreti alacak.

Benzema'dan Mbappe sorusuna cevap: Küçük şeyleri konuşmanın sırası değil ile ilgili etiketler Kylian Mbappe Karim Benzema
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.