Bensu Soral koronavirüs aşısı oldu!

Ünlü oyuncu Bensu Soral koronavirüs aşısı oldu. Biontech aşısı yaptıran Soral, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Özlem Türeci ve Uğur Şahin'e de teşekkür etti.

30 yaşındaki ünlü oyuncu Bensu Soral, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda koronavirüs aşısı yağtırdığını duyurdu. Soral söz konusu paylaşımında, "Sıra bende, en yakın zamanda aşısız kimse kalmasın! Sağlık çalışanlarımızın elleri dert görmesin..." ifadelerini kullandı.

Bensu Soral koronavirüs aşısı oldu!

Diğer taraftan Soral, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, doktorların kendisine yanlış teşhis koyduğunu ve ömür boyu taşıyacağı bir rahatsızlığı olduğunu şu sözlerle açıklamıştı:

"ÖMÜR BOYU TAŞIYACAĞIM BİR RAHATSIZLIK"

"Meğer doktorun teşhisi yanlışmış. Epilepsi değilmişim. Kalbimde hayati tehlikesi olmayan, ama ömür boyu taşıyacağım bir rahatsızlık oluşmuş.Yaptığım bilinçsiz diyet bu durumu tetiklemiş. Aşırı heyecan ve nabız yükselten sporlar bana yasak. Ben de buna göre yaşıyorum” 

Bensu Soral koronavirüs aşısı oldu! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs Bensu Soral koronavirüs aşısı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.