Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğindeki krizin nedeni ihanet mi? Kubilay Aka ve Mina Ceran iddiasına jet yanıt

Birlikteliklerini 2018 yılında nikahla taçlandıran oyuncu Bensu Soral ile iş insanı Hakan Baş'ın evliliğinde kriz çıktığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Bensu Soral'ın geçtiğimiz ay final yapan Cam Tavanlar dizisindeki partneri Kubilay Aka ile çekilmiş samimi fotoğraflarının ardından Hakan Baş'ın ise ünlü fenomen Mina Ceran ile Emirgan'da bulunan bir mekanda eğlendiği haberleri 'ihanet' iddialarının alevlenmesine neden oldu. Çift konu ile ilgili açıklamada bulundu.

En son Cam Tavanlar dizisiyle ekranlarda olan 30 yaşındaki oyuncu Bensu Soral ile 29 Eylül 2018'de Four Seasons Hotel İstanbul'da düzenlenen törenle nikah masasına oturduğu 38 yaşındaki iş insanı Hakan Baş'ın evliliğinde kriz çıktığı ve evlerini ayırdıkları konuşulurken ünlü çift ile ilgili iddialar arka arkaya geldi...

'ÇOCUK KRİZİ' İDDİASI

Ortaya atılan ilk iddialarından birisi 'çocuk krizi' oldu. Hakan Baş'ın baba olma isteğine genç oyuncunun sıcak bakmadığı, kariyerine odaklanmak istediği ve bu sebeple aralarındaki gerilimin artması sonucu boşanma kararı aldıkları ve evlerini ayırdıkları söylentileri hızla kulaktan kulağa yayıldı. Bensu Soral'ın evliliği hakkında çıkan haberlerin ardından çıktığı tatilde yalnız olması ve eşinin yanında olmaması dedikoduların fitilini ateşledi. Soral, geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşlarıyla kendi evinde verdiği havuz partisinde eşinin orada olmaması dikkat çekmişti.

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğindeki krizin nedeni ihanet mi? Kubilay Aka ve Mina Ceran iddiasına jet yanıt

BENSU SORAL İLE KUBİLAY AKA'NIN SAMİMİ GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKI


Çocuk krizinin ardından ise bugün sosyal medyada Bensu Soral'ın final yapan Cam Tavanlar dizisindeki rol arkadaşı 26 yaşındaki oyuncu Kubilay Aka ile kol kola samimi fotoğrafları ortaya çıktı. İkilinin yakınlaştığı anların görüntüleri akıllarda soru işareti oluşturdu. Bensu Soral'ın Kubilay Aka'nın omuzuna başını yasladığı anların görüntüleri çok konuşuldu.

bensu soral - kubilay aka


HAKAN BAŞ İLE MİNA CERAN EMİRGAN'DA EĞLENDİ...

Örnek çift olarak gösterilen ve evliliklerinin sallantıda olduğu haberleriyle gözlerin çevrildiği çiftten gelen başka bir flaş iddia daha ortaya atıldı. Bensu Soral ve Kubilay Aka dedikodusunun ardından, Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş'ın da adı 25 yaşındaki model ve moda bloggerı ünlü fenomen Mina Ceran ile anıldı. İkilinin Emirgan'daki bir mekanda samimi bir şekilde eğlendiği ortaya çıktı.

mina ceran


''EVLİLİĞİMİZLE İLGİLİ HASSAS BİR SÜREÇ İÇERİSİNDEYİZ''

Ünlü çiftin evlilikleriyle ilgili peş peşe ortaya atılan iddiaların ardından konu ile ilgili beklenen açıklama geldi. Gözlerin çevrildiği çift sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınlayarak şu ifadelere yer verdi;

"Dün gece bazı mecralarda yer alan haberlerin içeriği gerçek dışıdır. Haberde adı geçen kişi her ikimizin de uzun zamandır tanıdığı ve hep birlikte vakit geçirdiğimiz bir arkadaşımızdır. Kalabalık bir ortamda, birbirimizden haberdar olduğumuz birçok ortak arkadaşımızın da yanımızda olduğu bir buluşmanın basında yer alma şekli bizi üzdü. Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var"

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğindeki krizin nedeni ihanet mi? Kubilay Aka ve Mina Ceran iddiasına jet yanıt

 

Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğindeki krizin nedeni ihanet mi? Kubilay Aka ve Mina Ceran iddiasına jet yanıt ile ilgili etiketler Hakan Baş Kubilay Aka Bensu Soral Mina Ceran
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.