Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı mı? Ünlü çift cephesinden ilk açıklama

Bir süredir evliliklerinde sorunlar olduğu konuşulan başka kadınlarla objektiflere yakalanan iş insanı Hakan Baş ile güzel oyuncu Bensu Soral'ın sessiz sedasız boşandığı iddia edilmişti. Bir davette objektiflere takılan 30 yaşındaki oyuncu henüz bir karar vermediklerini dile getirerek boşanmadıklarını açıkladı.

2018 yılında Four Seasons Hotel İstanbul'da hayatını birleştiren 30 yaşındaki oyuncu Bensu Soral ile 38 yaşındaki iş insanı Hakan Baş'ın boşandığı iddia edilmişti. "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." diyen çiftin 3 yıllık evliliklerini dün sonlandırdıkları şeklinde haberler ortaya atıldı. Katıldığı bir davette kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Soral, konu ile ilgili açıklama yaparak iddiaları yalanladı.

2018 yılında Four Seasons Hotel İstanbul'da hayatını birleştiren 30 yaşındaki oyuncu Bensu Soral ile 38 yaşındaki iş insanı Hakan Baş'ın boşandığı iddia edilmişti. "Şu dönemde evliliğimizle ilgili hassas bir süreç içerisindeyiz. Biraz zamana ve sizlerin de hassasiyetine ihtiyacımız var." diyen çiftin 3 yıllık evliliklerini dün sonlandırdıkları şeklinde haberler ortaya atıldı. Katıldığı bir davette kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Soral, konu ile ilgili açıklama yaparak iddiaları yalanladı.    'EVLİLİĞİMİZİ KURTARMAK İÇİN ÇABALIYORUZ'  Boşanma iddiasının asılsız olduğunu söyleyen Soral, şöyle konuştu;   “Gerçek değil o haber! Biz zaten Hakan ile ortak bir açıklama yaptık. Sizden bir şey gizlemiyoruz zaten. Daha önce anlattığımız gibi, hala bir karar veremedik. Bir boşanma söz konusu değil. Olursa zaten bunu saklamayız. Olduğunda sizinle paylaşırız. Şuan evliliğimizi kurtarmak için çabalıyoruz ama olmazsa da kısmet zaten bu işler..."


'EVLİLİĞİMİZİ KURTARMAK İÇİN ÇABALIYORUZ'

Boşanma iddiasının asılsız olduğunu söyleyen Soral, şöyle konuştu;

“Gerçek değil o haber! Biz zaten Hakan ile ortak bir açıklama yaptık. Sizden bir şey gizlemiyoruz zaten. Daha önce anlattığımız gibi, hala bir karar veremedik. Bir boşanma söz konusu değil. Olursa zaten bunu saklamayız. Olduğunda sizinle paylaşırız. Şuan evliliğimizi kurtarmak için çabalıyoruz ama olmazsa da kısmet zaten bu işler..."

 

 

Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı mı? Ünlü çift cephesinden ilk açıklama ile ilgili etiketler Bensu Soral Hakan Baş
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.