Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri!

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte tatil sezonu açılmaya başladı. Ünlü oyuncu Bensu Soral ve nişanlısı Hakan Baş birlikte tatilde güneşin tadını çıkardı. Hakan Baş ve Bensu Soral'ın tatil görüntüleri magazin gündeminde konuşulan konular arasında. İşte Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri! Detaylar haberimizde...

Bensu Soral ve nişanlısı Hakan Baş beraber gittikleri tatilde romantik anlar yaşadılar. Soral ve Baş çifti Semih-Yasemen Kaya çifti ile birlikte Ege'de tekne turuna çıktı. Hande Soral ve Hakan Baş'ın romantik görüntüleri merak edilen konular arasında yer alıyor.İşte Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri! Merak edilen detaylar haberimizde...

Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri!

Oyuncu Bensu Soral ve iş insanı sevgilisi Hakan Baş, Galatasaraylı Semih-Yasemen Kaya çifti ile birlikte Ege'de tekne turuna çıktı.

Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri! - Resim : 2

TEKNENİN GÜNLÜK KİRASI 2500 EURO
Günlük kirası 2500 Euro olan 27 metrelik bir tekne kiralayan dörtlü, Göcek’teki Hamam Koyu’nda görüntülendi.

HT Magazin'den Onur Aydın'nın haberine göre, gün boyu denizin ve güneşin keyfini çıkaran Soral ve Baş, birbirlerini öpücüklere boğdu. Romantik anların ardından tekneye çıkan Hakan Baş, üşümesin diye sevgilisine merdivende havlu tuttu.

Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri! - Resim : 3

BENSU SORAL KİMDİR?

23 Mart 1991 tarihinde Bursa'da dünyaya gelen Bensu Soral, lise öğrenimini İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi'nde tamamlamıştır. Lise öğreniminin ardından Marmara Üniversitesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Soral, 1,63 boyu, güzel fiziği, göz renkleri ve farklı cazibesiyle mankenliğe adım atmıştır. Bensu Soral,bir süre sonra kendisi gibi oyuncu olan ablası Hande Soral'ın destekleriyle mankenliği bırakıp oyunculuğa başlamıştır.

Oyunculuk kariyerine "Yol Ayrımı" dizisi ile başlayan Bensu Soral, televziyon ekranlarındaki ilerleyişine "Vicdan" dizisi ile devam etmiştir. "Boynu Bükükler" isimli gençlik dizinde de boy gösteren güzel oyuncu, yeni bir proje olarak "Tatlı Küçük Yalancılar" dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırmıştır.

Televizyon dizilerindeki kariyeri dışında, oyunculuğunu Murat Dalkılıç'ın "Kader" şarkısında da sergilemiştir.

Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri! - Resim : 4

HAKAN BAŞ

1983 yılında İstanbul’da doğan Hakan Baş, ortaokul ve lise eğitimini Üsküdar Amerikan Lisesi’nde tamamlamıştır. Lise ve üniversite yıllarında aynı zamanda profesyonel olarak yüzme sporu yapmış, eski rekortmen milli yüzücüdür. Fenerbahçe ve milli takım adına birçok müsabakaya katılmıştır.

Cornell Üniversitesi’nde aldığı Ekonomi lisansının ardından New York’ta Bank of America’da iki yıl, İstanbul’da Raymond James’te bir yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında görev almıştır. Yale Üniversitesi’nde tamamladığı MBA yüksek lisansının ardından 2010’da Türkiye’ye dönen Hakan Baş, bir süreliğine Garanti Bankası Stratejik Planlama departmanında Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

Yale Üniversitesi’ndeki eğitimi sırasında aldığı ‘İş Planlama’ ve ‘Girişim Sermayesi’ derslerinde üstün başarılar elde etmiş ve bu yönde olan ilgisini keşfetmiş olan Baş, asıl hedefi olan girişimcilik serüvenine ise Garanti Bankası’nda bulunduğu sürede adımını atmıştır. İş dünyasında yatırım bankacılığı yaptığı sürede elde ettiği deneyim ve bilgi birikimini de kullanarak Sidar Şahin’le birlikte Ekim 2010’da Peak Games adlı sosyal oyun şirketini kurmuştur. Peak Games, şu an dünyanın 3. en büyük sosyal oyun şirketi konumundadır.

 

 

Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri! ile ilgili etiketler Hakan Baş Bensu Soral opüşme görüntüleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.