Bensu Soral evlilik hazırlıklarına başladı!

Oyuncu Bensu Soral, önceki gün futbolcu Semih Kaya'nın eşi Yasemen Saylar'la beraber spor yaparken objektiflere takıldı.

Sabah yürüyüşüne çıkan Bensu Soral, “Sizleri kırmak istemiyorum ama böyle terli durunca hasta olacağım” diyerek ayaküstü sohbet etti.

Sözcü’nün haberine göre, Emirgan’dan yürüyüşe başladıklarını söyleyen güzel oyuncu, ara ara kaçamak mola verdi.

"Bu kadar spor gelinlik için mi?" sorusunu Soral, “Yok, ben her zaman spor yapıyorum ve hiç bozmadan da devam etmeye çalışıyorum” şeklinde cevapladı.

19a93c5ebd5f43821003d90bf8ec82a8_k

Soral, “Şu an kamptayım oyunculuk eğitimi alıyorum. Aynı zamanda günümü spor yaparak geçiriyorum. Arkadaşlarımla buluşuyorum, zamanımı böyle değerlendiriyorum. Ama önce bir kampı tamamlamak istiyorum. Gelen projeleri de değerlendiriyorum” şeklinde konuştu.

5ed29d47f1e0d29731609446970048fe_k

Bensu Soral, evlilikle ilgili sorulara ise “Daha hiç bir şey belli değil. Tarih belli olursa sizlere söylerim” ifadelerini kullandı.

Bensu Soral evlilik hazırlıklarına başladı! ile ilgili etiketler Bensu Soral Düğün evlilik emirgan yürüyüş gelinlik kamp
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.