Bennu Yıldırımlar'dan fotoğraf için yorum geldi!

Ahlat Ağacı filmi ile Murat Cemcir, Nuri Bilge Ceylan, Hazar Ergüçlü, Bennu Yıldırımlar ve Doğu Demirkol, Cannes'da kırmızı halıda poz verdiler. Fotoğrafta Murat Cemcir'nin Bennu Yıldırımlar'ın önüne geçtiği bir anın olması herkes tarafından konuşuluyor. Bennu Yıldırımlar'dan fotoğraf ile ilgili ilk yorum geldi. Peki Bennu Yldırımlar Murat Cemcir'in önde yer aldığı fotoğraf için ne dedi? Neler açıkladı? Detaylar haberimizde...


Cannes'na giden Ahlat Ağacı ekibi kırmızı halıda poz verdi. Sonrasında ise o fotoğraf magazin gündemine oturdu. Murat Cemci'in Bennu Yıldrımlar'ın kısmen önüne geçtiği kare eleştirilerde aldı. Bennu Yıldırımlar o fotoğraf karesi için sessizliğini bozdu.Peki Bennu Yıldırımlar Murat Cemcir'in önde yer aldığı fotoğraf için ne dedi? Ne yorum yaptı? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Bennu Yıldırımlar'dan fotoğraf için yorum geldi!

Ahlat Ağacı filmiyle Cannes'a giden Murat Cemcir, Nuri Bilge Ceylan, Hazar Ergüçlü, Bennu Yıldırımlar ve Doğu Demirkol, kırmızı halıya aile pozu verdi.

Bennu Yıldırımlar ile Murat Cemcir'in yan yana verdiği pozda Cemcir'in koluyla Yıldırımlar'ı geri itmesi magazin gündemine büyük etki yaratarak birçok kişi tarafından da eleştirilmişti.


BENNU YILDIRIMLAR SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Bennu Yıldırımlar, çok konuşulan fotoğrafa Twitter'da paylaşılan bir video ve mesajı retweet ederek yanıt verdi:

"Bu sitede linç kültürü çok sevildiği için muhtemelen bu video hiç önemsenmeyecek, lakin burada dursun istiyorum. Saliselik birkaç fotoğraf karesi üzerinden varılan kanılar çoğu zaman yanlıştır."

BENNU YILDIRIMLAR


Türk oyuncu. Özellikle Süper Baba'daki Elif, Yaprak Dökümü dizisindeki Fikret ve 2011-2014 yılları arası rol aldığı Umutsuz Ev Kadınları dizisindeki Nermin karakterleriyle tanınmaktadır.


Erenköy Kız Lisesi mezunudur.1990 yılı Haziran ayında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 1990-1991 yıllarında İngiltere Londra Westminster Adult Education Institute'te drama üzerine kurs gördü.

1995 yılından bu yana İstanbul Devlet Tiyatroları oyuncusu Bülent Emin Yarar'la evli ve Ada adında bir kız çocuk annesidir.

31 Mayıs 2016 tarihinde Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda Shakespeare'ın "12. Gece" adlı oyununda Olivia karakterini canlandırmıştır.

TİYATRO PROJELERİ

2016 - 12. Gece : Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatroları
2012 - Dar Ayakkabıyla Yaşamak : Dušan Kovačević - İstanbul Şehir Tiyatroları
2011 - Buluşma Yeri : Dušan Kovačević - İstanbul Şehir Tiyatroları
2009 - İntiharın Genel Provası : Dušan Kovačević- İstanbul Şehir Tiyatroları
2007 - Üç Kızkardeş - Anton Çehov (Maşa) - İstanbul Şehir Tiyatroları
2006 - Saygılı Yosma - Jean-Paul Sartre (Lizzie) - İstanbul Şehir Tiyatroları
2002-2007 - Yaprak Dökümü - Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından (Fikret) - İstanbul Şehir Tiyatroları
2002-2003 - III. Richard - Shakespeare - İstanbul Şehir Tiyatroları
2002- Ateş Yüzlü - Marius von Mayenburg - İstanbul Şehir Tiyatroları
2002- Kadınlar.Savaş.Komedi - Thomas Brasch - İstanbul Şehir Tiyatroları
2001-2002 - Herkes Aynı Bahçede - Anton Çehov oyunları kolajı - İstanbul Şehir Tiyatroları
1998-1999 - Huzur - Ahmet Hamdi Tanpınar'ın aynı adlı romanından (Nuran) - İstanbul Şehir Tiyatroları
1995 - Bir Atın Öyküsü - Tolstoy'dan uyarlayan M. Rozovsky - İstanbul Şehir Tiyatroları
1994 - Askerliğim - N. Simon - İstanbul Şehir Tiyatroları
1990 - Üç Kızkardeş - Anton Çehov - İstanbul Şehir Tiyatroları

MURAT CEMCİR


Çalgı Çengi, İşler Güçler, Düğün Dernek, Düğün Dernek 2, Kardeş Payı, Ailecek Şaşkınız adlı dizi ve filmlerindeki partneri Ahmet Kural ile baş rolü paylaşmıştır.

Takva ve Yeraltı gibi filmlerde yardımcı rollerde yer alan oyuncu, Selçuk Aydemir yönetmenliğindeki komedi dizileri Üsküdar'a Giderken ve Ramazan Güzeldir ile dikkat çekmiştir. Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. Oyunculuğunu oynadığı karakterlerle geliştirmektedir. Gürcüceyi iyi derecede konuşabilen oyuncu, at biniciliği ile ilgilenmektedir. 2010 yılında Selçuk Aydemir yönetmenliğinde çekilen "Çalgı Çengi", Düğün Dernek filmleri ve İşler Güçlerde Ahmet Kural ile başrol oynamıştır. Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunudur. 2013 yılının sonunda Düğün Dernek filminde Çetin karakteri ile büyük beğeni kazanmıştır. Cemcir, 2014 yılında başlamış olan Kardeş Payı dizisinde 35 bölüm başrol olarak oynamıştır.

 

 

 

Bennu Yıldırımlar'dan fotoğraf için yorum geldi! ile ilgili etiketler Bennu Yıldırımlar Murat Cemcir fotoğraf Cannes yorum
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.