Benim Yemeğim başvuru formu! 2021 Benim Yemeğim nasıl başvuru yapılır?

TV 360 ekranlarında yayınlanan dünyanın en adil yarışmalarından biri olarak gösterilen Rafet İnce’nin Benim Yemeğim başvuru formu vatandaşlar tarafından ilgi görüyor. Benim Yemeğim nasıl başvuru yapılır?

TV 360 ekranlarında hafta içi her gün saat 12.45’te yayınlanan Rafet İnce ile Benim Yemeğim program tam gaz devam ediyor. Dünyanın en adil yemek programı sloganıyla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Benim Yemeğim, 7’den 70’e ilgi çekiyor.

Kendi alanında her daim bir numara olmayı başaran Rafet İnce’nin hazırlayıp sunduğu Benim Yemeğim yarışmasında her hafta birbirinden iddialı 4 kişi haftanın birincisi olabilmek adına kıyasıya bir şekilde rekabet ediyor. Benim yemeğim yarışmasında hafta içi her gün 4 yarışmacı şef Rafet İnce’nin verdiği yemekleri tariflere uygun bir şekilde hazırlamaya çalışıyor.

Benim Yemeğim başvuru formu! 2021 Benim Yemeğim nasıl başvuru yapılır?

Yarışmacılar aynı malzemeler ve ölçülerle beraber aynı yemekleri en leziz halleriyle yapmak adına mücadele veriyor. Ancak Benim Yemeğim’de asıl heyecan haftanın son gününde final dakikalarında yaşanıyor. Ayrıca her günün sonunda tadım odasında puanlama heyecanı yaşanıyor.

Benim Yemeğim Başvuru Nasıl Yapılır?

Benim Yemeğim’de yarışmacılar kendi yemekleri de dahil olmak üzere tüm yemekleri gözleri bağlı olarak tadarak puanlama yapıyor. Gözleri bağlı bu tadımlarda yarışmacılar kendi yemeklerine en düşük puanı verebilecekleri gibi en dişli rakiplerine de yüksek puanlar verebiliyor. Bunlara şef Rafet İnce’nin vereceği puanlar ve yapacağı değerlendirmeler de ekleniyor.

Benim Yemeğim başvuru formu! 2021 Benim Yemeğim nasıl başvuru yapılır? - Resim : 2

Haftanın son gününde Benim Yemeğim yarışmasında en yüksek puanı alan haftanın şampiyonu ve 10.000 liranın sahibi oluyor.

Eğer sizde kendi yemeğimi gözüm kapalı tanırım diyorsanız ve TV 360 ekranlarında yayınlanan bu programa katılmak istiyorsanız aşağıdaki Benim Yemeğim başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurabilirsiniz.

Benim Yemeğim Başvuru Formu İçin Tıklayınız

Benim Yemeğim başvuru formu! 2021 Benim Yemeğim nasıl başvuru yapılır? ile ilgili etiketler Benim Yemeğim Benim Yemeğim başvuru formu Rafet İnce TV 360
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.