Benim Tatlı Yalanım final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl?

Benim Tatlı Yalanım final mi yapıyor? Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Benim Tatlı Yalanım, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Perşembe akşamları ekranlara gelen dizinin akıbeti hayranları tarafından merak ediliyor. Dizinin reyting sonuçları izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. İşte Benim Tatlı Yalanım final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl? Merak edilen detaylar haberimizde...

Benim Tatlı Yalanım final mi yapıyor? Perşembe akşamları ekranlara gelen dizinin akıbeti hayranları tarafından merak ediliyor. Dizinin reyting sonuçları izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı.Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Benim Tatlı Yalanım, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. İşte Benim Tatlı Yalanım final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl? Merak edilen detaylar haberimizde...

Perşembe akşamları yayınlanan dizide Furkan Palalı ile iyi bir uyum yakalayan Bekiroğlu, “Gayet iyi gidiyor. Reytinglerimiz de güzel, her şey yolunda. Çalışıyoruz. Biz seviyoruz, herkes de sevsin istiyoruz” diye konuştu.

Bu yaz hiç tatil yapamadığını ayrıca denize bile giremediğini anlatan Bekiroğlu, dizi setinde havuza girmek dışında suya giremediğini belirtti.

Oyuncu, dizinin senaryosunu çok beğendiğini ve yaz tatili yapmak yerine projede yer almayı tercih ettiğini vurguladı.

“Çalışmayı seviyorum. Boş duracağıma çalışayım dedim.İnşallah devam eder. Hepimiz devam etmesini istiyoruz.Şu an reytinglerimiz çok güzel, herkes memnun” diyen Aslı Bekiroğlu, yeni sezonda projenin devam etmesini beklediklerini ifade etti.

Star Tv’nin reytingleri iyi gelen diziyi normal sezonda da ekranda planlarının arasına alması beklentisi hakim.

Ancak yine de net bir durum olmaması hem izleyicilerin hem de oyuncuların akıllarını kurcalamaya başladı.

Benim Tatlı Yalanım final mi yapıyor? Reyting sonuçları nasıl? ile ilgili etiketler Star TV Benim Tatlı Yalanım
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.