Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı izle! Suna çaresiz kalıyor!

Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı izle! Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Benim Tatlı Yalanım, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. Nejat, Aylin'den gelen haberle sarsılırken, Suna babasının her şeyi öğrenmesi sonrası şok yaşıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. İşte Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı izle! Suna çaresiz kalıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı izle! 19 Eylül akşamı yayınlanan bölümde; Nejat, Aylin'den gelen haberle sarsılırken, Suna babasının her şeyi öğrenmesi sonrası şok yaşıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını izlemek isteyenler araştırma yapmaya başladı. Star TV ekranlarının merakla takip edilen dizisi Benim Tatlı Yalanım, bu akşam yeni bölümüyle izleyenlerin karşısına çıkıyor. İşte Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı izle! Suna çaresiz kalıyor! Merak edilen detaylar haberimizde...

Benim Tatlı Yalanım son bölümde; Kayra'nın Suna'ya “Anne!” demesi ortama bomba gibi düşer. Suna, Kayra babasının söyleyeceklerini duymasın diye Kayra'yı oradan kaçırır gibi götürür. Babasına her şeyi anlatacağına dair yemin eder, tek istediği şey babasının onu dinlemesidir.

BENİM TATLI YALANIM YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Benim Tatlı Yalanım yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz aşağıda yer alan linkten izleyebilirsiniz.

BENİM TATLI YALANIM FRAGMAN

Suna, babasının ona esip gürleyeceğini tahmin ediyordur ve büyük bir kavgaya kendisini hazırlamıştır. Ancak Şevket, Suna'nın kalbini tamamen paramparça edecek bir tepki verir. Suna, evi terk eder.

Annesinin üzgün halini gören Kayra, bunun boşanmayla ilgili olduğunu düşünür ve anne babasının ayrılmasını engellemek için bir plan yapmaya karar verir. Bu plan Kayra’yı hiç ummadığı biriyle, gerçek annesi Aylin’le yan yana getirecektir.

Nejat ve Suna arasında duygular açığa çıkmak üzeredir… Nejat, Suna'nın Tolga'nın evlenme teklifini reddettiğini duymuş ve sebebinin kendisi olduğunu anlamıştır.


Artık Nejat aşktan kaçmak istemiyordur ve Suna'ya olan hislerini anlatacaktır. Bu sırada hiç hesapta olmayan bir olay gerçekleşir. Aylin, seneler sonra Nejat'a boşanma davası açmıştır ve Nejat, onunla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Benim Tatlı Yalanım 15. bölüm fragmanı izle! Suna çaresiz kalıyor! ile ilgili etiketler Star TV Benim Tatlı Yalanım
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.