"Benim Tevrat'ta geçen mehdi olduğumu düşünüyorlar"

Suç örgütü lideri Adnan Oktar, İsrail'in kendisini mehdi olarak kabul ettiğini ve masonların kendisine tabi olduklarını söyledi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturmanın ardından gözaltına alınarak Adnan Oktar ve kedicikleri tutuklanarak cezaevine gönderildi. Tutuklu olan Oktar'ın verdiği ifadenin ayrıntılarına ulaşıldı.

"İSRAİL BENİM MEHDİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYOR"

Hakkındaki iddialara tek tek cevap veren Oktar; İsrail ile olan ilişkilerine dair, "İsrail benim Tevrat'ta geçen mehdi olduğumu düşünüyor. Masonlar bana tabi olduklarını söylüyor" dedi.

 "KONYA'YA DEĞİL MİAMİ'YE..."

Adnan Oktar, ekrana çıkardığı dekolteli kadınların sorulması üzerine "Biz Konya'ya değil Miami'ye tebliğ ediyoruz" ifadelerini kullandı.

HAFTADA 300 TL

3 kişilik hücrede kaldığı öğrenilen Adnan Oktar, haftada sadece 300 TL'lik harcama yapabiliyor. Ultra lüks bir yaşam sürdüren Oktar, cezaevinde çamaşırlarını da kendisi yıkamaya başladı.

"Benim Tevrat'ta geçen mehdi olduğumu düşünüyorlar" ile ilgili etiketler Adnan Oktar Mason İsrail mehdi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.