Benim Hayatım dizisinin yıldız oyuncusu gizlice evlendi

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakteri ile ünlenen ve daha sonrasında da Benim Hayatım’da rol alan Nilsu Berfin Aktaş’ın gizlice evlendiği ortaya çıktı. Güzel oyuncunun hayranları bu haber sonrasında adeta şoke oldu.

Show TV ekranlarında yayınlandıktan sonra final yapan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Gökçe karakterini canlandıran Nilsu Berfin Aktaş hakkında şok bir evlilik haberi ortaya çıktı. Ordu’da çekimleri gerçekleştirilen ve Karadeniz’in muhteşem doğasını ekranlara taşıyan dizideki yetenekli oyuncular her halleriyle dikkat çekmişti.


 Serdar Sertçelik Nilsu Berfin Aktaş

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci'nin başrollerinde oynadığı dizide Gökçe karakterine hayat veren Aktaş, güzelliği ile herkesi büyülemişti. Dizinin final yapması sonrasında birçok projeye imza atan 23 yaşındaki Aktaş, Benim Hayatım dizisi ile tekrardan hayranlarının karşısına çıkmıştı. Dizi seyircisinden istediği desteği alamadı ve final kararı verdi. Ancak Nilsu Berfin, rolünün altından kalkmayı başardı. Güzel ve genç oyuncu dizi projeleri dışında, şimdilerde özel hayatıyla magazin gündemine gelmeye başladı.

 Serdar Sertçelik Nilsu Berfin Aktaş

EVLENDİKLERİ ORTAYA ÇIKTI

Bergin Aktaş'ın gizlice, Ankara’da yaşayan iş insanı Serdar Sertçelik’le evlendiği ortaya çıkarken ikilinin daha önceden sadece sevgili oldukları biliniyordu. Geçtiğimiz akşam bir geceye eşi ile birlikte katılan Aktaş’ın oldukça mutlu olduğu dikkatlerden kaçmadı. Daha önce yaptığı evlilikten çocukları olan Sertçelik, gecede ilk kez ödül alan eşinin heyecanını paylaşmıştı.

 Serdar Sertçelik Nilsu Berfin Aktaş

Nilsu Berfin Aktaş yaptığı açıklamada ise “Hayatımda her şey çok güzel gidiyor. Birbirimizi özledikçe ya o İstanbu’a geliyor ya da ben Ankara’ya gidiyorum” demişti.

Benim Hayatım dizisinin yıldız oyuncusu gizlice evlendi ile ilgili etiketler Serdar Sertçelik Nilsu Berfin Aktaş benim hayatım
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.