Benim Adım Melek 60. bölüm fragmanı!

Benim Adım Melek 60. bölüm fragmanı izlenmek için yayında. Nehir Erdoğan ve Kutsi'nin birlikte yer aldığı Benim Adım Melek dizisinin 59. son bölümü 31 Mart akşamı TRT 1'de yayınlandı. Dizinin takipçileri, Benim Adım Melek 60. bölüm fragmanı izlemek için harekete geçti.

Çekimleri Gaziantep'te devam eden ve her Çarşamba TRT 1 ekranlarında yayınlanan Benim Adım Melek bu akşam da izleyicisi ile buluştu. Nehir Erdoğan'ın başrolde olduğu sevilen dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ömer, karısı Defne’nin arkasında durur ve onu destekler. Kenan, çukura attığı Alpay’ı ölüme doğru gönderirken Funda öyle bir şey der ki Kenan’ın son anda kafası karışır. Ama ne olursa olsun Alpay, Kenan’dan kurtulamayacaktır. Kenan, Alpay ve Funda’ya ne ceza kesecek? İkra yuva özlemi ile abisini aramaya devam eder.

Benim Adım Melek 59. yeni bölüm fragmanı izle - Benim Adım Melek 58. son bölüm...

Kerem Mardin’de İkra’nın abisini bulmaya gitmek için hazırdır. İkra’nın abisi gerçekten Mardin’de mi? Konağı terk eden Ömer ve Defne, Zümrüt’ün gidişinden sonra konağa dönecek mi?

BENİM ADIM MELEK 60. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Benim Adım Melek 60. bölüm fragmanı! ile ilgili etiketler TRT 1 benim adım melek 60. bölüm fragmanı benim adım melek yeni bölüm fragmanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.