Beni Unutma filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir?

11 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Beni Unutma adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Beni Unutma hangi kanalda? Beni Unutma oyuncuları kimlerdir?

11 Ağustos ATV yayın akışında yer alan Beni Unutma adlı filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Birbirinden değerli birçok oyuncunun oynadığı Beni Unutma 2011 yılında vizyona girmiştir..

BENİ UNUTMA FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Olcay ve Sinan... İkisi de genç, ikisi de henüz bekar ama ikisi de aşka ve gerçek sevgiye olan inançlarını kaybetmiş insanlardır. Olcay (Açelya Devrim Yılhan) sevgilisi Hakan'ın (Kenan Ece) kendisini aldattığını öğrenir; Sinan (Mert Fırat) ise ani bir kararla nişanlısı Ebru'dan (Tuba Ünsal) ayrılır. İki yaralı kalp tanıştıktan sonra hiç planlamadıkları biçimde birbirlerinden etkilenir ve duygusal bir ilişkiye girerler.
Fakat Sinan’ın eski nişanlısı Ebru'nun, genç adamdan vazgeçmeye niyeti yoktur. Olcay ve Sinan'ın arasındaki taze ilişkiye bir süre sonra eski beraberliklerinin gölgesi düşecektir. Olcay’ın bazı tuhaf davranışları da aralarındaki duyguların sorgulanmasına neden olacaktır...

BENİ UNUTMA FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Yönetmen: Özer Kızıltan

Oyuncular: Mert Fırat, Açelya Devrim Yılhan, Tuba Ünsal

Tür: Dram

Yapım Yılı: 11 Kasım 2011 / 1s 50dk

Beni Unutma filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler ATV Beni Unutma film konusu oyuncuları kimlerdir yayın akışı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.