'Beni kurtarın' diyen Mahide Ünal öldürüldü! Aynı silahla canına kıydı...

Düzce'de Kemal Anıl Şenol isimli adam kız arkadaşı Mahide Güneş Ünal'ı tabancayla vurarak öldürdü. 25 yaşındaki talihsiz kadın olay yerinde hayatını kaybederken saldırgan daha sonra da aynı silahla intihar etti. 25 yaşındaki Mahide Ünal'ın ölmeden önce 112 Acil'i arayarak sevgilisinin evinde zorla tutulduğunu söyleyip yardım istediği öğrenildi.

Olay Düzce'nin Bahçeşehir Çamlıevler Mahallesi'nde meydana geldi. Kız arkadaşını tabancayla öldürerek kendisini de yaralayan saldırgan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

'Beni kurtarın' diyen Mahide Ünal öldürüldü! Aynı silahla canına kıydı...

Kemal Anıl Şenol (41),Bahçeşehir Çamlıevler Mahallesi 7. Sokak'taki bir binadaki kaldığı evde, kız arkadaşı Mahide Güneş Ünal'ı (25) tabancayla vurdu. Şenol daha sonra aynı silahla kendisine ateş etti. Silah seslerini duyan çevredekiler polis ve sağlık ekiplerini aradı.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri polisin yardımıyla eve girdi. Ekipler, yerdeki Şenol ve Ünal'a olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Ünal'ın hayatını kaybettiğini belirleyen sağlık ekipleri, Şenol'u Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırdı.

'Beni kurtarın' diyen Mahide Ünal öldürüldü! Aynı silahla canına kıydı... - Resim : 2

Ünal'ın cansız bedeni cenaze aracı ile Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morguna kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan Şenol, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNİ ARAYIP YARDIM İSTEMİŞ

Ünal'ın ölmeden önce 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak bir evde zorla tutulduğunu belirterek yardım istediği iddia edildi. İhbar üzerine olay yerine polislerin hareket ettiği ancak bu sırada Mahide Güneş Ünal'ın öldürüldüğü öğrenildi.

AA

'Beni kurtarın' diyen Mahide Ünal öldürüldü! Aynı silahla canına kıydı... ile ilgili etiketler Düzce İntihar sevgilisini öldürdü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.