"Beni Hollywood Starı yapacak!"

Oyuncu Meltem Miraloğlu'nun geçtiğimiz günlerde 80 yaşındaki Amerikalı bir adamla gizlice evlendiği ortaya çıktı. Bugün Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programı ortaya iddialarla ilgili yeni bir gelişme aktardı.

Ses sanatçısı Onur Akay, Meltem Miraloğlu’nun kendisinden 48 yaş büyük, 80 yaşındaki Amerikalı zengin bir adamla 10 gün önce gizlice evlendiğini duyurmuştu.

Dün de 'Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa' programının haberine göre, Miraloğlu'nun ne ailesinin ne de yakın çevresinin evlendiğini bilmediği, bu haberden sonra ailesinin baygınlık geçirip hastanelik olduğu ortaya çıktı.

'YAŞ FARKI UMURUMDA DEĞİL' DEMİŞTİ

Daha sonra Meltem Miraloğlu, "Yaş farkı umurumda değil, bizimkisi ilk görüşte aşk. Onun çok genç bir kalbi var" şeklinde bir açıklama yapmıştı.

ÖNCE EVLAT EDİNDİ SONRA EVLENDİ

Açıklamanın hemen ardından Onur Akay, Meltem'in Patrick tarafından önce evlatlık edinildiği sonra da Patrick'in Meltem'e aşık olduğunu ve ikilinin evlendiklerini açıklamıştı.

'BENİM ÖYLE BİR BABAM YOK'

Bugün ortaya çıkan detaylar ise şöyle: 80 yaşındaki Patrick'in oğlu babasını reddetti. Patrick'in oğlu, 32 yaşındaki cici anneyi kabullenemedi ve 'Benim öyle bir babam yok' dedi.

"Beni Hollywood Starı yapacak!"

'BENİ HOLLYWOOD STARI YAPACAK'

Öte yandan Meltem Miraloğlu'nun abartılı bir şekilde sürekli Patrcik'e sevgi gösterisi yaptığı ve etrafına 'Biz Los Angeles'a' taşınacağız. Bana söz verdi, beni Hollywood starı yapacak' dediği ortaya çıktı.

'ÖLSEM DE TÜRKİYE'YE DÖNMEM'

Yakın arkadaşları da Meltem Miraloğlu'nun psikolojisinin bozuk olduğunu ve doğru kararlar veremediğini söylüyor. Türkiye'ye dönmesi için uğraşan arkadaşları ve ailesine Meltem Miraloğlu'nun cevabı şuymuş: 'Ölsem de Türkiye'ye dönmem. Beni o uçağa bindiremezsiniz.'

"Beni Hollywood Starı yapacak!" ile ilgili etiketler Kanal D ABD 2. Sayfa Onur Akay
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.