"Beni bu hale eşim getirdi, yardım edin"

Kadına şiddetin sonunun getirilemediği Türkiye'de bir kadın daha eşinin şiddetine maruz kaldığını iddia etti. Sevgi Altunbaş isimli bir kadın, eşi Doğan Çelimli'nin kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek sosyal medyadan yardım istedi. Şiddet gördüğünü söyleyen Altunbaş, darp edildiğini iddia ettiği fotoğrafları da sosyal medyada paylaştı. Genç kadına destek olanlar kadar eleştirenler de oldu.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Sevgi Altunbaş adlı kadın,sosyal medya hesabından kocası Doğan Çelimli tarafından kendisine şiddet uygulandığını yazdı. Altunbaş mesajlarına, yüzünün mor halini gösteren fotoğraf koyarak yardım istedi.

"Beni bu hale eşim getirdi, yardım edin"

İŞTE ALTUNBAŞ'IN O MESAJLARI

-Bana bunu eşim Doğan Çelimli yapmıştır! Başıma gelebilecek herhangi bir olayda o ve arkadaşı Eraycan sorumludur.! Can güvenliğim tehlikede. Zanlının acilen tutuklu yargılanması gereklidir!

-Lütfen sesimi duyurun bunu bana eşim yaptı. Şu an kaçak ve ca güvenliğim tehlikede. Doğan Çelimli hakkında suç duyurusunda bulunuyorum.

-Darp raporum komşularımızın yazılı ve sözlü ifadeleri savcılıktadır.Herkes gün gelecek yaptığının hesabını verecek!

-Bütün Twitter instagram Facebook hesaplarım eşim Doğan Çelimli tarafından ele geçirilmiştir. Hesaplarımı kurtarmaya çalıştığımda da onun mail adresi çıkmaktadır.

ALTUNBAŞ MESAJLARINDA KULLANDIĞI HASTAG’E ELEŞTİRİ

Eşinden şiddet gördüğünü belirten Sevgi Altunbaş,sosyal medya paylaşımı sırasında, #SeksHakkındaBilinmeyenler hastag’ini kullandı.Genç kadın bunun için yoğun eleştiri aldı.İşte o eleştiriler;

"Beni bu hale eşim getirdi, yardım edin" - Resim : 2

-Ulan ne hayatlar var yahu. Çocuk karıdan dayak yerken kameraya alıyor, ardından karı çıkıp "Kocam beni dövdü yetişin" diye twitter'dan yardım istiyor.

-Ağır primcisin. Güzel fotoğraflar kondu profile, 5000 takipçili instagram linki eklendi. Bu dayak sana piyango olmuş hayırlı olsun.

"Beni bu hale eşim getirdi, yardım edin" - Resim : 3

GENÇ KADIN KULLANDIĞI HASTAG’E SAVUNMA YAPTI

Sevgi Altunbaş,sosyal medyada kullandığı hastag sonrası karşılaştığı eleştirilere karşı da,bir mesaj yayınlamak zorunda kaldı. Altunbaş mesajlarında şöyle dedi;

-Gündemde o tt idi o anda ve ben görülmesi için ona Twit attım keşke eşim 1 aylık kocam canımdan çok sevdiğim bana bunu yaşatmasaydı da bunlar paylaşılmasaydım. Ben keşke sevdiğim adamın avuçlarında can verecek raddeye gelmeseydim ben onu çok sevmiştim.

-Ben bu hale geldim elimde darp raporları da var ama bir sürü linç yemişim teşekkürler be.

"Beni bu hale eşim getirdi, yardım edin" - Resim : 4

ŞİDDET UYGULADIĞI İDDİA EDİLEN KOCA DA SOSYAL MEDYADAN DURUMUNU YAZDI!

Sevgi Altunbaş’ın bu mesajlarından sonra,bu kez karısına şiddet uyguladığı öne sürülen Doğan Çelimli devreye girdi. Doğan Çelimli’de kendi sosyal medyasından açıklama yaparak, Sevgi Altınbaş’ın kendisine şiddet uyguladığını ve görüntülerini sosyal medyada paylaşacağını yazdı.

İşte o mesajlar;

-İşlemediğim bir suç yüzünden, tanımadığım insanlar tarafından bu şekilde yaftalanmak ciddi anlamda gururu kırıcı. Kadına şiddete karşı olduğumu belirtir, aksine erkeğe şiddet yani bana uygulanan şiddeti belgeleriyle, delilleriyle sosyal medya hesaplarımdan paylaşacağım.

-Kendisi bana iftira atmakta ve bana uyguladığı şiddeti gözler önüne videolu delil ile sunacağım. Ayrıca adımı lekelediği, asılsız suçlamalarda bulunduğu için savcılığa suç duyurusunda bulundum. Ben onu hiçbir şekilde tehdit etmedim. Aksine 18 Temmuz saat 02.30 da attığı  WhatsApp mesajlaşmalarında da benim onurumu, gururumu ayaklar altına alan küfürler attığını paylaşacağım. Ancak hiçbir delil, kanıt olmadan benim adımı bu şekilde kimse karalayamaz. Adalet peşinde olan insan, doğruluk payı olmayan hiçbir gerekçenin arasında durmamalı.

-Hakkımda asılsız iddialarda bulunup, şahsıma, aileme ve namusuma dil uzatıp küfür eden şahıslar hakkında adli işlemler başlatılılacaktır. Yargıda görüşmek üzere.

KOCANIN AVUKATI SOSYAL MEDYADAN DAVA AÇACAĞINI YAZDI

Sosyal medyadaki karı koca kavgası, gün boyu bitmedi ve sürdü. Sosyal medyadan yapılan yazışma trafiğine,şiddet uygulamakla suçlanan Doğan Çelimli’nin avukatı Merve Çetin girdi ve suçlama ile hakaretlere dava açacağını yazdı.

-Müvekkilim Doğan Çelimli'ye karşı başlatılan linç kampanyası asılsızdır. Videoda Sevgi hanımın müvekkilimi darp ettiği açıkça ortadadır. Biz de gerekli şikayetlerde bulunduk. Müvekkilime karşı burada yapılan hakaret ve tehditlere karşı da suç duyurusunda bulunacağımızı bildiririz.

"Beni bu hale eşim getirdi, yardım edin" - Resim : 5

SOSYAL MEDYA DA KARI KOCA KAVGASINA KARIŞTI!

Sosyal medyada paylaşılan mesajlar ve fotoğraflar sonrasında pek çok sosyal medya kullanıcısı da paylaşım yaparak konuyla ilgiyli yorumlar da bulundu.

İşte o paylaşımlar;

-Ben size inanıyorum,size inanmayan lar hiç kusura bakmasın, kadın da o kadar güç olmadığını biliyoruz.!

-Direkt olarak linç girişimine çok karşıyım. Elbette size karşı bir kumpas kuruluyor olma ihtimalide var. Eğer doğruysanız bir an evvel aksini ispatlamanız lazım.

-Size de hak veriyorum Sevgi hanım. Sonu kadarda haklının yanındayız. Sosyal medyaya bir fotoğrafla bir iddiada bulundunuz. Karşı taraf kendini ifade etmeden bizim onu linç etmemezi istemeyin. Elbette bu görüntünüz bizleri çok üzüyor. Kimsenin başınada bir şey gelsin istemem.

"Beni bu hale eşim getirdi, yardım edin" - Resim : 6

BAKANLIK KONUYA EL ATTI

Sevgi Altunbaş ve Doğan Çelimli arasındaki kavga ve sonrasında sosyal medya üzerinden süren tartışmaya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı el attı.

Bakanlık, Sevgi Altuntaş'tan iletişim ve adres bilgilerini isteyerek konuyla ilgilenildiğini söyledi.

"Beni bu hale eşim getirdi, yardım edin" ile ilgili etiketler Sosyal Medya kadına şiddet Şiddet sevgi altunbaş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.