Beni Bırakma Tarık neden yok? Emrah Akduman diziden ayrıldı mı?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Beni Bırakma dizisinde şok edici bir ayrılık yaşandı. Beni Bırakma dizisinde Tarık Sayar karakterine hayat veren Emrah Akduman’ın ayrılışı büyük üzüntü yarattı. Beni Bırakma Tarık neden yok?

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve izleyenler tarafından yakından takip edilen Beni Bırakma dizisinde şok eden bir ayrılık magazin gündeminde yer aldı. Dizinin başrol isimlerinden biri olan ve Tarık Sayar karakterine can veren Emrah Akduman, 542. bölümde Beni Bırakma’dan ansızın ayrıldı.

Beni Bırakma Tarık neden yok, Emrah Akduman diziden ayrıldı mı?

Çekimlerine 4 sezondur Ankara’da devam edilen ve yayınlandığı ilk günden bu yana Beni Bırakma’da yer alan ve Tarık Sayar karakterini canlandıran Emrah Akduman’ın diziden ayrılışı izleyenlerde şok etkisi yarattı.

Beni Bırakma Tarık neden yok? Emrah Akduman diziden ayrıldı mı?

Sosyal medya hesabı üzerinden hayranlarına seslenen Akduman paylaşımında, 2018 Ocak ayından bu yana izleyici sayesinde büyüdüklerini, güç aldıklarını ve çoğaldıklarını belirterek yanında olan herkese teşekkürlerini ileterek veda etti.

Beni Bırakma Tarık neden yok? Emrah Akduman diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler beni bırakma Tarık Sayar Emrah Akduman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.