Beni Bırakma Sıla neden yok? Sude Doğar diziden ayrıldı mı?

Beni Bırakma Sıla neden yok? 3 sezon boyunca ekranlarda severek izlenen Sude Doğar'ın Beni Bırakma dizisinden neden ayrıldığı merak konusu oldu. Peki, Sude Doğar diziden ayrıldı mı? Tüm detaylar haberimizde...

Beni Bırakma Sılaya ne oldu? Sude Doğar diziden ayrıldı mı? ATV'de ekrana gelen Beni Bırakma dizisinin sevilen karakteri Sıla diziden ayrıldı. Beni Bırakma dizisinde Sıla karakteri ile milyonların beğenisini kazanan Sude DOĞAR senaryo gereği Beni Bırakma dizisinden ayrılacak.

Beni Bırakma’dizisinin 4. sezonunda senaryo anlamında çok önemli değişiklikler olacak. Bu değişiklikler sonucunda Beni Bırakma’nın dört başrol oyuncusundan üçü diziye veda edecek. Geçen sezon dizi de yer alan Emre ve Elif karakterleri de ne yazık ki yeni senaryo da yok. Sude DOĞAR çok sevdiği Beni Bırakma’dan üzülerek ayrılmak zorunda kaldı.

Beni Bırakma Sılaya ne oldu? Sude Doğar diziden ayrıldı mı?

BENİ BIRAKMA SILA NEDEN YOK?

Beni Bırakma dizisi senaristleri aynı oyuncular ile 4. sezon senaryosunu üretemedi ve bu nedenle de dizinin senaryosunda ki karakterleri değiştirmek zorunda kaldı. Beni Bırakma dizisinde Sıla karakteri gidecek ve Tarık karakterine yeni bir kadın başrol oyuncusu gelecek. Yani Tarık yeni sezonda Sıla’yı unutacak ve yeni bir kıza aşık olacak.Beni Bırakma’nın yeni sezonunda Suda Doğar’ın yerine Hazal Eylül Çelik Emrah Akduman’ın partneri olacak. Beni Affet izleyicisi Hazal Eylül Çelik’i Beni Affet’in Leyla’sı olarak yakından tanıyacaktır.

Beni Bırakma Sıla neden yok? Sude Doğar diziden ayrıldı mı? ile ilgili etiketler beni bırakma Sıla neden yok Sıla nerede Sude Doğar ayrıldı mı Sude Doğar neden yok dönücek mi
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.