Beni Affet setinden aşk çıktı!

Dizi setlerinde geçirilen yoğun çalışma saatlerinin bir sonucu mudur bilinmez, son zamanlarda dizi aşklarında ciddi bir artış var. Bu furyaya katılan son isimler Beni Affet dizisinden Şeyma Korkmaz ve Cüneyt Mete oldu.

Beni Affet’ dizisinde ‘Feride’ karakterine hayat veren Şeyma Korkmaz gönlünü oyuncu Cüneyt Mete’ye kaptırdı. Bir dönem ‘Beni Affet’ dizisinde birlikte rol alan Cüneyt Mete ve Şeyma Korkmaz aşk yaşıyor.

utyurtu

Şu sıralar ‘Aşk ve Mavi’ dizisinde oynayan Cüneyt Mete ve Şeyma Korkmaz birlikte tatile çıktı. Mutlu çift tatil fotoğraflarını sosyal medyadan yayınladı. Binlerce beğeni alan fotoğrafa takipçileri ‘tebrik’ mesajları yazdı.

rtutydfsg

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988, Eskişehir'de doğmuştur. Türk oyuncusu

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir'de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale'ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale'de tamamladı.

Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai suda ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.

Rol aldığı projeler

Beni Affet (TV Dizisi) (Feride)

Hayata Beş Kala (TV Dizisi) (Yagmur)

Öyle ya da Böyle (Sinema) (Peri)

Beni Affet setinden aşk çıktı! ile ilgili etiketler Şeyma Korkmaz cüneyt mete beni affet aşk yaşıyor feride tebrik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.