Bengü'nün nur topu gibi kızı oldu!

Şarkıcı Bengü, hamileliğinin 37'inci haftasında sosyal medya hesabında duygusal bir paylaşım yaparak eşi Selim Selimoğlu ile geri sayıma başladıklarını belirterek doğuma hazır olduğunu açıklamıştı. Bengü, bu sabah kızı 'Zeynep'i kucağına aldı.

Ünlü sanatçı Bengü ile Selim Selimoğlu'nun bebeği bu sabah dünyaya geldi.
Doğum, Altunizade'de özel bir hastanede sabah 08.27'de gerçekleşti. Çift, bebeklerine Zeynep adını verdi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Habibe Seyisoğlu, Zeynep bebeğin ve Bengü'nün sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Bengü'nün nur topu gibi kızı oldu!

Güzel şarkıcı hamileliğinin 37'inci haftasında duygusal bir paylaşım yaparak şu satırları kaleme almıştı; "Bu güzel serüvenin sonuna yaklaşırken; Bu sabah dedim ki kendi kendime geriye dönüp baktığımda çok özleyeceğim bugünleri... Hiç bilmediğim eşsiz duygular yaşadım...Kimi zaman zorlandım, korktum, endişelendim ama hepsi muhteşem anlardı... Şimdi ise sabırsızlık ve heyecan aldı başını gitti... Geriye doğru sayıyoruz; artık hazırız bekliyoruz! Dualarınız, iyi dilekleriniz, güzel enerjinizle bize hep destek oldunuz... Eksik olmayın sağ olun, hep var olun."

Bengü'nün nur topu gibi kızı oldu! - Resim : 2

Ünlü şarkıcının anne ve babası doğumuna az zaman kala destek olmak için yanına gelmişti.

Bengü'nün nur topu gibi kızı oldu! ile ilgili etiketler Bengü Selim Selimoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.