Bengü'den ilginç 'ayrılık' açıklaması!

Şarkıcı Bengü, geçtiğimiz ay nişanlandığı iş adamı Selim Selimoğlu ile ayrılık haberlerine düğün tarihini açıklayarak cevap verdi.

Bir yıldır birlikte olduğu Selim Selimoğlu ile 7 Mayıs'ta nişanlanan ve bu yaz düğün yapmayı planlayan Bengü, genç iş adamı ile yollarını ayırdığı iddia edildi..

"29 AĞUSTOS'TA EVLENECEĞİZ"

Çıkan haberlerin ardından ünlü şarkıcıdan açıklama geldi. Sosyal medya hesabından müstakbel eşi Selim Selimoğlu ile bir fotoğrafını paylaşan Bengü, '29 Ağustosta evleneceğiz' dedi.

 "ALLAH KORUSUN"

Selim Selimoğlu ile nişan fotoğrafını Instagram'ın hikaye kısmından paylaşan Bengü ayrılık iddialarına şöyle cevap verdi:

"Yakınlarım sabah birkaç internet sitesinde çıkan 'ayrıldılar' haberlerini ilettiler... Allah korusun. hatta müjdemi vermiş olayım; biz 29 Ağustos'ta evleniyoruz. Ne olur böyle kötü şakalar yapmayın. Durduk yere bizim ve sevdiklerimizin yüreğini hoplatmayın."

Bengü'den ilginç 'ayrılık' açıklaması!

Bengü'den ilginç 'ayrılık' açıklaması! ile ilgili etiketler Bengü Selim Selimoğlu ayrılık
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.