Benfica'nın hocası Jorge Jesus, "David Luiz'in Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum" dedi

Bir süredir adı Türk takımlarıyla da anılan David Luiz hakkında Benfica'nın hocası Jorge Jesus'tan açıklama geldi. Jesus, Benfica ile adı anılan Brezilya savunma oyuncusu için "David Luiz'in Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum" dedi.

Uzun süredir adı Türkiye'deki kulüplerle de anılan Brezilyalı defans oyuncusu David Luiz'e ilişkin Portekiz'den açıklama geldi. 

David Luiz'in 2007 yılında henüz 20 yaşındayken transfer olduğu Portekiz ekibi Benfica'nın teknik direktörü Jorge Jesus, Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'nda Spartak Moskova ile karşılaştıkları maç sonrası açıklamalarda bulundu. 

Adı bir süredir Süper Lig'in son şampiyonu Beşiktaş ve ligin yeni takımı Adana Demirspor ile anılan David Luiz hakkında konuşan Jesus, oyuncunun transfer listesinde olduğu yönündeki iddiaları yalanladı.

"TÜRKİYE'YE GİDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM"

Portekizli hoca, "Eminim olmayarak söylüyorum ki aramıza dönmeyecek. David Luiz'in Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum. Ben ve taraftarlar onu çok seviyoruz. Sadece geçmişi değil yetenekleri yüzünden. Ancak artık Benfica'da yer bulabileceğini düşünmüyorum" ifadelerini kullandı. 

BUGÜNE KADAR BONSERVİSİNE 118 MİLYON EURO'DAN FAZLA ÖDENDİ

34 yaşaındaki David Luiz, 2007 yılında Benfica formasıyla başladığı Avrupa kariyerine 2011 yılında 25 milyon Euro karşılığı tranfer olduğu Chelsea'de devam ettirdi. 2014 yılında 49,5 milyon Euro karşılığı PSG'ye transfer olan Luiz, 2 yıl sonra 35 milyon Euro karşılığı eski kulübü Chelsea'ye geri döndü.

3 sezon daha Maviler'de forma giyen tecrübeli oyuncu 2019 yazında ise 8,70 milyon Euro karşılığı transfer olduğu Arsenal'da 2 sezon forma giyerken bu sezon başında serbest statüye geçti.

Bonservisine bugüne kadar 118,70 milyon Euro ödenen David Luiz, Brezilya Milli Takım formasıyla da 56 karşılaşmada görev alırken 3 kez gol sevinci yaşadı. 

Benfica'nın hocası Jorge Jesus, "David Luiz'in Türkiye'ye gideceğini düşünüyorum" dedi ile ilgili etiketler Adana Demirspor Beşiktaş David Luiz jorge jesus
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.