Benfica Talisca'yı köşeye sıkıştırdı!

Benfica'dan Liverpool'a gitmek için ayrılan Talisca'ya büyük ültimatom verildi. Benfica,efsane oyuncuya “Ya Çin’e gidersin ya da Liverpool Çin’in verdiği parayı verir” dedi.

Akşam'ın haberine göre; Portekiz'den gelen haberler Brezilyalı oyuncunun kurduğu kapana, kendisinin düştüğünü gösteriyor. Çünkü Talisca ile 2021’e kadar sözleşme uzatan Benfica, bu oyuncuyu satarak 40 milyon euroluk bütçe açığını kapatmak amacında. Bu yüzden de Portekiz ekibi Talisca’ya “Ya Çin’e gidersin ya da Liverpool Çin’in verdiği parayı verir” diye rest çekti. Portekiz basınında yer alan ayrıntıda şu bilgiler paylaşıldı: Öyle görünüyor ki Talisca kariyerine Çin’de devam edecek. B.Guoan ve C.Yatai’nin resmi teklifleri masada duruyor. Başkan Luis Filipe Vieira İngiltere’den gelecek teklifleri bekliyor.

ADA’DAN TEKLİF YOK

Aksi halde Benfica’da kalıp, devam etmesini istiyor. Şu ana kadar 35 milyon euro vereceği söylenen hiçbir İngiliz kulübünden teklif yok. En cazip teklifler Çin kulüplerinden. Talisca şu an tatilde ve önümüzdeki haftadan itibaren her şey netleşecek.

Benfica Talisca'yı köşeye sıkıştırdı! ile ilgili etiketler Benfica Talisca
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.