Benfica - Fenerbahçe maç özeti

Benfica Fenerbahçe maçın özeti... UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Benfica ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Futbolseverler maçın geniş özetini ve gollerini merak ediyor. Benfica Fenerbahçe maçının geniş özeti ve golleri haberimizde...

Benfica Fenerbahçe maçın özeti...  Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda Benfica ile karşı karşıya geldi. Fenerbahçe taraftarları bu maçın özetini ve gollerini merak ediyor. Andre Ayew sakatlığı nedeniyle bu maçta kadroda yer almadı. İşte maçın özeti ve golleri...

Benfica - Fenerbahçe maç özeti

MAÇIN ÖZETİ

90'
Fenerbahçe beraberlik golüne Barış Alıcı ile yaklaşıyor. Ceza sahası çizgisinin sol tarafına yakın noktada topla buluşan Barış Alıcı sol ayağıyla sert bir vuruş yapıyor ve top az farkla dışarı çıkıyor.
90'
Karşılamanın 4. hakemi uzatma dakikalarının 4 dakika olduğunu ilan ediyor.
90'
Franco Cervi'tye yaptığı sert müdahale nedeniyle hakem Aleksei Kulbakov Elif Elmas'ı sarı kart ile cezalandırıyor.
86'
Fenerbahçe karşılaşmadaki 3. değişikliğini yapıyor. Nabil Dirar oyundan çıkarken oyuna giren isim Barış Alıcı.
86'
Benfica 2. gole Andre Almeida ile çok yaklaşıyor. Fenerbahçe yarı sahasının ilk metrelerinde sol taraftan Pizzi ceza sahası içine koşu yapan Andre Almeida'ya havadan uzun pas atıyor. Ceza sahası içinde Martin Skrtel ile girdiği ikili mücadeleyi kazanan Andre Almeida kaleye sırtı dönük bir biçimde kafa vuruşunu yapıyor ve top az arkla dışarı gidiyor.
85'
Ceza sahası çizgisi içinde topla buluşam Nicolas Castillo erden köşeye sert bir vuruş yapıyor ve kaleci Volkan Demirel topu kurtarıyor.
82'
Mehmet Ekici'nin orta sahada Gedson Fernandes'e yaptığı sert müdahale nedeniyle hakem Aleksei Kulbakov Mehmet Ekici'yi sarı kart ile cezalandırıyor.
79'
Alex Grimaldo hakeme itirazları nedeniyle sarı kart görüyor.
78'
Jardel Nivaldo ile girdiği ikili mücadeleden sonra faul veren hakeme şiddetli itirazları nedeniyle Roberto Soldado sarı kart görüyor.
75'
Benfica karşılaşmada ikinci oyuncu değişikliğini gerçekleştiriyor. Eduardo Salvio oyundan çıkarken Andrija Zivkovic oyuna giriyor.
74'
Temsilcimiz Fenerbahçe karşılaşmada ikinci değişiklğini yapıyor. Alper Potuk oyundan çıkarken Roberto Soldado oyuna giriyor.
69'
Golün asistini yapan isim Eduardo Salvio oluyor.
69'
Gol! Franco Cervi attığı golle malesef Benfica'yı temsilcimiz Fenerbahçe karşısında 1-0 öne geçiriyor. Ljubomir Fejsa'nın ara pasında sağ kanattan Eduardo Salvio ceza sahasına giriyor ve yerden pasını sol kanattaki Franco Cervi'ye aktarıyor. Franco Cervi topu sağ ayağıyla kontrol ettikten sonra sol ayağıyla vuruşunu yapıyor ve top ağlara gidiyor.
66'
Sağa taraftan bindirme yapan Nabil Dirar topu geri çekip sol ayağıyla yerden ceza sahası içine ortasını yapıyor fakat Benfica topu uzaklaştırıyor.
63'
Benfica karşılaşmadaki ilk değişikliğini yapıyor. Facundo Ferreyra oyundan çıkarken oyuna giren isim Nicolas Castillo.
62'
Sol taraftan paslaşılarak kullanılan kornerde Eduardo Salvio sağ çaprazdan kaleye uzak bir mesafeden şutunu çekiyor ve top farklı bir biçimde auta gidiyor.
61'
Fenerbahçe karşılaşmadaki ilk değişikliğini yapıyor. Mathieu Valbuena oyundan çıkarken Mehmet Ekici oyuna giriyor.
59'
Sol kanattan kontra atağa çıkan Fenerbahçe'de Mathieu Valbuena Hasan Ali Kaldırım ile girdiği verkaçtan sonra sol kanattan ceza sahası içine araka direğe koşu yapan Elif Elmas'a ortasını yapıyor fakat cılız giden ortayı kaleci Odisseas Vlachodimos rahatlıkla kontrol ediyor.
57'
Ceza sahası dışından Franco Cervi'nin vuruşunu Martin Skrtel kayarak müdahalesiyle topu uzaklaştırıyor
57'
Benfica bu dakikalarda temposunu arttırmış durumda.
51'
Mathieu Valbuena'nın atağa çıkarken kaptırdığı topta Eduardo Salvio topla birlikte sağ kanattan topu taşıyor ve sağ çaprazdan kaleyi görür görmez vuruşunu yapıyor ve kaleci Volkan Demirel sağ köşesine yapılan vuruşu uzanarak topu kornere çeliyor.
47'
Sağ kanattan taç çizgisine yakın bir yerden Franco Cervi'nin ceza sahasına ortasında Jardel Nivaldo etkisiz bir kafa vuruşu yapıyor ve kaleci Volkan Demirel topu rahatlıkla kontrol ediyor.
46'
Karşılaşmanın ikinci yarısına temsilcimiz Fenerbahçe başlıyor.
45'
Karşılaşmanın hakemi Aleksei Kulbakov ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor. Maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona eriyor. Benfica 0-0 Fenerbahçe.
45'
Benfica ilk yarının son dakikasın gole çok yaklaşıyor. Sol kanattan Alex Grimaldo'nun ara pasında Facundo Ferreyra Roman Neustadter'e attığı vücut çalımıyla ekarte ediyor ve ceza sahası sol çaprazdan önü bomboş kalıyor. Ceza sahasına girer girmez Facundo Ferreyra plase vuruşunu yapıyor ve kaleci Volkan Demirel topu kurtarmayı başarıyor.
41'
Sol taraftan gelişen Fenerbahçe atağında Hasan Ali Kaldırım ceza sahası içinde Alper Potuk'a ortasını yapıyor fakat Jardel Nivaldo topu kafayla uzaklaştırıyor. Dönen topta Mathieu Valbuena nın ceza sahası dışından şansını deniyor ama top ceza alanı içerisinde Alper Potuk' a çarpıyor ve maçın hakemi pozisyonu ofsayt olarak değerlendiriyor.
39'
Fenerbahçe maçtaki ilk tehlikeli pozisyonunu Mathieu Valbuena ile yakalıyor. Mehmet Topal'ın kullandığı serbest vuruşta sol kanatta koşu yapan Hasan Ali Kaldırım'a gelen uzun pasta Hasan Ali Kaldırım topu kafayla ceza sahası yayında Mathieu Valbuenaya indirdiği topta Mathieu Valbuena gelişine vuruyor ve top az farkla auta gidiyor.
38'
Bu dakikalarda temsilcimiz Fenerbahçe rakip yarı sahada oyun kumakta zorlanırken Benfica kontra ataklarla etkili olmaya çalışıyor.
32'
Kontra atakta sol taraftan topla buluşan Franco Cervi sol çaprazdan plase vuruşunda kaleci Volkan Demirel şık bir refleksle topu çeliyor. Dönen topta Eduardo Salvio'dan önce Martin Skrtel önemli bir müdahale yapıyor ve topu kornere atıyor.
27'
Sağ kanattan kontra atağa çıkan Benfica'da topu taşıyan Eduardo Salvio'nun pasında topla buluşan Gedson Fernandes ceza sahası dışında kaleyi karşıdan gören noktadan vuruşunu yapıyor ve top farklı bir biçimde auta çıkıyor.
27'
Sol kanatta taç çizgisine yakın bir yerde Mehmet Topal'ın pasında topla buluşan Mathieu Valbuena ofsayta yakalanıyor.
24'
Mathieu Valbuena'nın arapasında topla buluşan Giuliano ceza sahası yayının sağından şutunu çekiyor ama Odisseas Vlachodimos üstüne giden topu rahatlıkla kontrol ediyor.
21'
Sağ taraftan kullanılan serbest vuruşta Pizzi'nin ortasında Martin Skrtel topu kafayla uzaklaştırıyor. Dönen topta sol kanatta Eduardo Salvio'nun yerden pasında Ruben Dias'ın gelişine yaptığı vuruşta yine Martin Skrtel müdahale ediyor ve topu tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
18'
Benfica yarı sahasının sol tarfından kullanılan taç atışında Alper Potuk'un Ljubomir Fejsa'yı çekmesi nedeniyle hakem Aleksei Kulbakov pozisyonu faul olarak değerlendiriyor.
11'
Sol taraftan kullanılan köşe vuruşunda Mathieu Valbuena'nın altıpasa yaptığı ortayı kaleci Odisseas Vlachodimos tek yumrukla topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
10'
Karşılaşma bu dakikalarda iki takımın karşılıklı top kayıpları ile geçiyor.
4'
Benfica yarı sahasında Giuliano'nın kazndığı topta Alper Potuk topu sağ kanattaki Nabil Dirar'a aktarıyor. Nabil Dirar'ın ortasını ceza sahası içinde Ruben Dias topu uzaklaştırmayı başarıyor.
2'
Gedson Fernandes ceza sahası dışı sol çaprazdan yerden yaptığı vuruş farklı bir biçimde auta gidiyor.
1'
Karşılaşma Benfica'lı futbolcuların yaptığı santra vuruş ile başlıyor.

Benfica - Fenerbahçe maç özeti ile ilgili etiketler Fenerbahçe Benfica Maç özeti goller geniş özet
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.