Benfica, Abdülkadir için teklifini arttırdı!

Benfica, Abdülkadir Ömür için Trabzonspor'a yaptığı teklifi güncelledi. Trabzonspor'un bu kez teklife sıcak baktığı bildirildi.

Trabzonspor Başkanı Ali Ağaoğlu Benfica'nın Abdülkadir Ömür için 14 milyon Euro + 4 futbolcu teklif ettiğini ancak bu teklifi kabul etmediklerini duyurmuştu. Benfica ise Abdülkadir Ömür'ün peşini bırakmıyor.

YENI TEKLIF 16 MILYON EURO + 2 FUTBOLCU

Fanatik'in haberine göre; Porkekiz ekibi 19 yaşındaki Abdülkadir için teklifini artırdı. Benfica bu kez Trabzonspor'a 16 milyon Euro + 2 futbolcu önerdi. Bordo-Mavili kulüp bu teklife sıcak bakıyor ancak bir sonraki satıştan pas istiyor. Benfica bunu kabel ederse transfer kısa süre içinde sonlanacak.

ABDÜLKADIR ILE GÖRÜŞMELER SÜRÜYOR

Trabzonspor ile 2022 yılına kadar sözleşmesi bulunan Abdülkadir Ömür ile de görüşmelerini sürdüren Benfica genç oyuncuya yıllık 1 milyon Euro teklif sundu. Abdülkadir'i ise 1.5 milyon Euro istediği öğrenildi.

Geçen sezon Süper Lig'de 29 maçta forma giyen yıldız adayı 3 gol, 6 asistlik performans sergilemişti.

Benfica, Abdülkadir için teklifini arttırdı! ile ilgili etiketler Abdülkadir Ömür Benfica Trabzonspor
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.