Bence Nanay hocadan hayranlarına müjde!

İsmiyle Twitter'da gündem olan felsefe profesörü Bence Nanay, İstanbul paylaşımına yoğun ilgi üzerine, o sırada sadece aktarma yaptığını, ekim ayının sonunda konuşma yapmak için Ankara'ya geleceğini duyurdu.

Cambridge Üniversitesi'nde ders veren felsefe profesörü Bence Nanay, Twitter'daki varlığının Türkiye'deki kullanıcılar tarafından fark edilmesi ve ismi üzerinden fenomen haline getirilmesi sonrası Türkiye'ye en azından ayak bastı. İstanbul'da uçak değiştiren Prof. Bence Nanay, isminin hayranlarına ekim sonuna randevu verdi.

AYAK BASMAK YETMEDİ

17 Ocak'ta İstanbul'da havalimanına inerek geçiş yapan Bence Nanay, isminin ne kadar komik olduğunu havaalanı polisinden öğrenme umudunu dile getirmesinin ardından yine ilgi odağı oldu.

YORUM YAĞMURU

880 yorum aldığını belirten Nanay, bunlara tek tek yanıt vermektense bir paylaşımla duruma açıklık getirdi:

"İstanbul'da sadece uçak değiştiriyordum. Ama ekim ayının sonunda Ankara'daki Bilkent Üniversitesi'nde birkaç panele katılacağım. Kesinlikle dört gözle beklenecek bir şey."

Bence Nanay hocadan hayranlarına müjde! ile ilgili etiketler İstanbul Twitter
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.