Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Uğradığı silahlı saldırı sonrasında yaşamını yitiren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Rize’de toprağa verilirken 15 yıl boyunca evli kaldığı eski eşi Benan Kocadereli sosyal medyadan paylaşımda bulundu. Peki, Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi ve ne iş yapmaktadır?

Sunucu Ece Erken ile 2021 senesinde evlenerek dünya evine giren Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Yeşilköy’de geçtiğimiz gecelerde öldürülmüştü. 5 kişi tarafından silahlı saldırıya uğrayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde hayatını kaybederken Ece Erken’in tüm dünyası başına yıkılmıştı.

Eşinin ardından 'Ben onu çok seviyorum, nasıl yaşayacağım!' sözlerini sarf eden Ece Erken bir anda gündemde ilk sırada yer aldı. İlk eşi Benan Kocadereli'den olaylı bir şekilde boşanan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Rize’de toprağa verildi.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi?

Benan Kocadereli kimdir?

Benan Kocadereli, Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşidir. Geçtiğimiz yaz ünlü sunucu Ece Erken'le dünyaevine giren Mahmutyazıcıoğlu, Benan Kocadereli ile 15 yıllık evliliklerini kısa süre önce noktalamıştı. Çiftin bu evlilikten iki çocuğu vardır.

Kocadereli eski eşi ile henüz evliyken birlikte olduğunu öne sürdüğü Ece Erken'in oturduğu evin önüne gelerek aracının sağ ve sol aynasını kırdığını belirtip ünlü sunucuya, 10 bin TL maddi tazminat 100 bin TL de manevi tazminat talebinde bulunarak dava açmıştı.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir? Kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler Ece Erken şafak mahmutyazıcıoğlu Benan Kocadereli
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.