Benan Kepsutlu kimdir? Eşinden dayak mı yedi?

Benan Kepsutlu'nun yaşamı merak ediliyor. Habertürk spikeri Benan Kepsutlu, İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir’den boşanmak için dava açarken, dava dilekçesinde yer alan iddialar gündem oldu. Kepsutlu'nun dilekçesinde eşinin kafasına silah dayadığını, ayrılması durumunda ölümle tehdit ettiğini öne sürdü.Peki Benan Kepsutlu kimdir? Kaç yaşında? Eşinden dayak mı yedi? Detaylar haberimizde...

Benan Kepsutlu kimdir? Benan Kepsutlu, eşinden boşanmak için dava açtı. Kepsutlu, geçen yıl evlendiği İstanbul İstihbarat Şube Müdürü Özgür Taşdemir’den boşanmak için açtığı dava dilekçesinde yer alan iddailar konuşuluyor. Habertürk spikeri Benan Kepsutlu'nun, dilekçesinde eşinin kafasına silah dayadığını, ayrılması durumunda ölümle tehdit ettiğini öne sürdü. Peki Benan Kepsutlu kimdir? Kaç yaşında? Eşinden dayak mı yedi? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Benan Kepsutlu kimdir? Eşinden dayak mı yedi?

Nikahtan 3 ay sonra görevden alınarak müdüriyet emrine çekilen Özgür TaşdemirKepsutlu’nun iddiaları üzerine açığa alındı. Benan Kepsutlu’nun avukatı açtığı davanın dilekçesinde şu iddialarda bulundu:

‘KOLU KIRILDI PLATİN TAKILDI’
Müvekkilim, evlendiği günden beri eşinden psikolojik, sözlü ve fiziksel şiddet görmektedir. Eşinden gördüğü şiddet nedeniyle çoğu zaman programlara çıkamamış, öğretim görevlisi olduğu kurumda da derslere girememiştir. Vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluşan, kolu kırılan müvekkilin koluna hastanede platin takılmıştır. Müvekkilin gördüğü şiddet nedeniyle bebeği karnında ölmüştür. Bebek 4 aylık olması nedeniyle ancak kürtaj yoluyla alınmıştır. Hasta yatağında darp edilen Benan Kepsutlu’nun saçlarından tutan davalı koca, kolundaki serum girişini çıkartmaya çalışmıştır. Davalı, koruma kararı çıktıktan sonra müvekkili tehdit etmeye, mesaj atmaya, aramaya devam etmiştir. Davalının 1 milyon lira tazminatın yanı sıra aylık 20 bin lira tedbir nafakasına hükmedilmesini ve mal varlığına tedbir konulmasını istiyoruz.”

Kepsutlu ayrıca düğünde takılan 1 milyon liranın kendisine iadesi için de dava açtı.

BENAN KEPSUTLU

Yeditepe Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümüyle aynı üniversitenin Radyo TV Sinema bölümünü bitirdi. 1991-2001 yıllarında İtalya Modena’da Romenica okulunda İtalyanca dil eğitimini tamamladı. Marmara Üniversitesi Ortadoğu Araştırmaları Enstitüsü’nde yüksek lisans yaparak Ortadoğu konusunda uzmanlaştı. Halen Marmara Üniversitesi Ortadoğu ve İslam Ülkeleri Araştırmaları Enstitüsü Ortadoğu Siyasi Tarihi ve Uluslararası İlişkiler bölümünde doktorasını yapıyor.

Mehmet Ali Birand yönetiminde Kanal D Haber’de ve CNN Turk’te muhabirlik yaptığı dönemde, televizyon haberciliği eğitimi almak üzere Londra’da BBC News’e kabul edildi. TRT TÜRK’ün Erbil bürosunu kurdu ve ilk temsilcisi oldu. 2010’da haber editörü ve program sunucusu olarak Habertürk’e transfer oldu. Halen Habertürk’te haber spikerliği ve program sunuculuğu yapmaktadır.

Benan Kepsutlu, görevleri süresince yıllarca İsrail, Filistin ve Irak’ta çalıştı. Gürcistan-Rusya Savaşı’nda Gürcistan’da bulunan Kepsutlu, Afganistan, Pakistan, Suriye, Mısır, Ermenistan, İngiltere, İtalya, Hollanda, İsviçre, Yunanistan, Malezya ve Kırgızistan’da da kritik süreçlerde özel haber dosyaları hazırladı.

 

Benan Kepsutlu kimdir? Eşinden dayak mı yedi? ile ilgili etiketler benan kepsutlu kimdir eşinden dayak mı yedi kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.