Premier League devleri Ben White'ı kadrosunda görmek istiyor

Brighton & Hove Albion'ın 23 yaşındaki stoperi Ben White, Premier League devlerinin radarında... Chelsea, Tottenham Hotspur ve Manchester United , İngiliz futbolcu için astronomik rakamları gözden çıkardı.

Premier League ekiplerinden Brighton & Hove Albion forması giyen İngiliz stoper Ben White için Chelsea, Tottenham Hotspur ve Manchester United yarışa girdi. 

Geçen sezonu Championship'te Leeds United formasıyla kiralık geçiren ve Sarı-Mavililer'in Premier League'e çıkmasında büyük katkı sağlayan 23 yaşındaki futbolcu, Eylül ayı başlarında Brighton'la 4 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı.

İngiltere'nin Güney sahilinde yer alan Brighton&Hove şehrinin Mavi-Beyazlı ekibinde bu sezon 10 Premier League maçına çıkan White, Wyscout isimli istatistik sağlayıcının verilerine göre Chelsea'den Kurt Zouma ve Thiago Silva ile Arsenal'li Gabriel'den sonra ligin en iyi 4. stoperi konumunda...

Sezon başında Leeds United'ın 25 milyon pound teklif ettiğ Ben White, kulübüyle sözleşme uzatmayı tercih etmişti. İngiliz basınında yer alan haberlere göre Chelsea, Tottenham Hotspur ve Manchester United'ın yakın takibinde olan başarılı futbolcu, sezon sonu en az 50 milyon poundluk bir rakamla transfer olacak. Toby Alderweireld'in uzun süreli sakatlığı nedeniyle Tottenham'ın devre arasında bir hamle yapması muhtemel görünüyor.

Premier League devleri Ben White'ı kadrosunda görmek istiyor ile ilgili etiketler brighton & hove albion premier league Ben White
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.