'Ben seçilmiş kadınım' dedi, trafiğe daldı

Kadıköy, Bağdat Caddesi'nde sinir krizi geçirdiği belirtilen bir kadın trafiği birbirine kattı. "Ben seçilmiş bir kadınım" diye bağıran kadını babası sakinleştirmeye çalıştı. O anlar çevredekilerin cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay dün öğle saatlerinde Bağdat Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre psikolojik sorunlar yaşayan genç kadın caddede giden araçların önüne geçip durdurmaya çalıştı.

SÜRÜCÜLERDEN KOLONYA İSTEDİ

Çevredekilerin şaşkın bakışları arasında kadın bağırarak, trafiği tehlikeye attı. Babası, kadını sakinleştirmeye çalıştı. "Ben seçilmiş bir kadınım" diye bağıran ve sürücülerden kolonya isteyen kadına, sürücüler tepki gösterdi.

'Ben seçilmiş kadınım' dedi, trafiğe daldı

POLİS EKİPLERİ MÜDAHALEDE BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri de kadını sakinleştirmeye çalıştı. Kadın, bir süre sonra buraya gelen yakını ile taksiye binerek caddeden ayrıldı.

'Ben seçilmiş kadınım' dedi, trafiğe daldı ile ilgili etiketler Kadıköy Trafik video Bağdat Caddesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.