''Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum!''

Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu’nun Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişkisine onay verdi. Ünlü sanatçı, ‘kızım yanlış da yapsa doğru da yapsa sonuna kadar arkasındayım’ dedi.

Hülya Avşar kızı Zehra Çilingiroğlu’nun Alaattin Kadayıfçıoğlu ile ilişkisine onay verdi. Ünlü sanatçı, ‘kızım yanlış da yapsa doğru da yapsa sonuna kadar arkasındayım’ dedi.

Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına konuşan Avşar şunları söyledi;
Zehra’nın ilişkisi tabi ki bilgim dâhilinde. Ne yaparsa yapsın, canı sağ olsun. O alacağını aldı bizden. Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum.

''Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum!''

Ne yapıyorsa bildiği vardır, biz ona her şeyi teslim ettik kendi biliyor ne yapacağını. Yanlış da yapsa doğru da yapsa sonuna kadar arkasındayım. Ki yanlış bir şey yaptığını da düşünmüyorum.

Kaya ile birlikte hareket ediyoruz. Zehra kendi üstünde bizim varlığımızı muhakkak hissediyordur ama o kadar aklı başında bir kız oldu ki Allah herkese böyle bir evlat bağışlasın. Ben artık kendimi o konu da çok rahat hissediyorum, Zehra’ya olan güvenimden dolayı hayatım çok kolaylaştı. Zehra’nın hiçbir yerinde estetik yok.

KIVANÇ’IN YERİ AYRI

Dizi dünyasında yaşan gelişmelerden de bahseden Avşar, Burak Özçivit ve Can Yaman’ı yakışıklı bulduğunu söyleyip şu ifadeleri kullandı; Can Yaman ve Burak Özçivit yakışıklı ama şu anda oyunculuğu değil de yakışıklılıkları ilk geliyor aklıma. İleride bu durum değişir çok yakışıklı olmak oyunculuklarını etkiliyor onu aşmaları lazım. Zamanla daha iyi olacaklardır. Kıvanç Tatlıtuğ ise onların dışında oyuncu olarak kendini kanıtladı.

''Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum!'' - Resim : 2

ZEHRA SEVGİLİSİNİN AİLESİYLE TANIŞTI

Bir süredir Alattin Kadayıfçıoğlu ile aşk yaşayan Zehra Çilingiroğlu aileye girdi.Sosyetenin ünlü simalarından Ceyda Kadayıfçıoğlu yeni yaşını kutladı.Alattin Kadayıfçıoğlu, annesinin doğum günü partisine sevgilisi Zehra Çilingiroğlu ile katıldı.

Zehra Çilingiroğlu, anne Kadayıfçıoğlu'na tek taş küpe hediye etti.

''Ben kızıma sonuna kadar güveniyorum!'' ile ilgili etiketler Zehra Çilingiroğlu 2019 Hülya Avşar Burak Özçivit Can Yaman Kanal D 2. Sayfa
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.