'Ben de varım' diyen herkes katılabilir

Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu TOGG Gemlik İnşaat Başlangıç Töreni'ne özel olarak '#YenilikteBedDeVarım' etiketi altında yeni bir kampanya başlattı. Kampanyaya herkes katılabilecek. "Yenilikte Ben de varım" diyenlerin isimleri bir kapsül içinde saklanacak. Katılımcılara ayrıca birer sertifika verilirken, iki fotoğrafı da sosyal medyada paylaşabilecekler.

Türkiye’nin yerli otomobilinin seri üretimi için çalışmalar devam ederken Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Gemlik İnşaat Başlangıç Töreni’ne özel, "#YenilikteBenDeVarım" başlığıyla bir kampanya düzenledi.

TOGG'un sosyal medyadan başlattığı kampanyaya herkes ismini yazarak katılabilecek. 

TOGG, bütün vatandaşları sosyal medya hesabınan paylaştığı "İlhamı sensin derken ciddiydik. YenilikteBenDeVarim.com'u ziyaret et, heyecanımıza ismini vererek ortak ol" mesajı ile kampanyaya davet etti. 

'Ben de varım' diyen herkes katılabilir

Siteye girip adını yazan her katılımcı, adı ve altında "#YenilikteBendeVarım" etiketli bir sertifika ve iki farklı fotoğrafı indirerek sosyal medya hesaplarında paylaşabilecek.

Etkinlik boyunca sitede toplanacak tüm isimler Gemlik'teki üretim merkezinde bir kapsül içinde saklanacak.

'Ben de varım' diyen herkes katılabilir ile ilgili etiketler TOGG Türkiye'nin otomobili girişim grubu Türkiye'nin Otomobili #YenilikteBenDeVarım

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.