'Ben de kocama çip yerleştirirdim'

Bill Gates ile ilgili konuşurken "Koyabilse avradına çip koyar" diyen Azerbaycanlı sunucu, çip söylentilerine inanmadığını ifade ederek "Eğer böyle bir imkanım olursa kendi ailemden başlarım, kocama yerleştiririm" diye konuştu.

Azerbaycan'da yayın yapan ARB TV kanalında Güne Doğru programının sunucusu Sevda Resulqizi'nin 'Bill Gates insanlara çip takacak' söylemiyle ilgili olarak "Diyorlar ki Bill Gates insanlara çip yerleştirecek ve insanları kontrol edecek. Adam avradıyla yola gidemiyor. Koyabilse avradına çip koyar" ifadelerini kullanması sosyal medyada çok sayıda paylaşım almıştı.

'BAZILARI KORKUYOR'

Konuyla ilgili olarak Sputnik'ten Ali Çağatay'a konuşan Resulqizi, söz konusu ifadeleriyle ilgili olarak "Koronavirüs hayatımızda bomba etkisi yarattı ve onu etkisiz hale getirmek için çıkış yolları arandı. Ve sonuç olarak aşı yaptırmamız gerekti. Bazıları da korkuyor, 'Aşı yapılırken Bill Gates çip yerleştirecek, dünyayı, kainatı kontrol edecek' diye, bu yüzden aşı yaptırmıyorlar" dedi.

 'BİR YOLUNU BULUR KENDİ KARISINA YERLEŞTİRİR'

Çip söylentisine inanmadığını söyleyen Resulqizi, "Madem böyle bir şey var, benim aklıma gelen Bill Gates'in de aklına gelebilir. Eğer böyle bir imkanım olursa kendi ailemden başlarım, kocama yerleştiririm, zamanında gitsin gelsin... Eğer çip diye bir şey varsa, ben ona inanmıyorum, bir yolunu bulur kendi karısına yerleştirir" ifadelerini kullandı.

'Ben de kocama çip yerleştirirdim' ile ilgili etiketler Azerbaycan video bill gates sunucu çip
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.