Ben Bu Cihana Sığmazam setini ünlü oyuncu ziyaret etti!

Sezonun iddialı yapımlarından birisi olan ATV’nin Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Güzel Adamlar isimli yapım şirketini iki arkadaşı ile kuran Oktay Kaynarca’nın hem yapımcılığı hem de başrolü üstlendiği dizide ünlü oyuncuya başrolde Pelin Akil eşlik ediyor.

Özbekistan’da ilk kez yapılan çekimlerin tamamlanmasının ardından bir süre dinlenen dizi ekibi, ardından da İstanbul’da çekimlere başladı. Geçtiğimiz günlerde Oktay Kaynarca’nın sette ziyaretçileri vardı. Oyuncunun Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki rol arkadaşları Ozan Akbaba ile Yunus Emre Yıldırımer ünlü oyuncuyu ziyaret etmişti.

Ben Bu Cihana Sığmazam setini ünlü oyuncu ziyaret etti!

Bir ünlü isim daha geçtiğimiz günlerde dizinin setini ziyaret etti. Bu isim, uzun süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Özgü Namal’ın ta kendisiydi.

Özgü Namal, Onur Tan’ın yönettiği dizinin setini ziyaret etti. Tan, ünlü oyuncuyla fotoğrafını şu notla paylaştı: “Tam yalnız kaldığını düşünür, çok yorulur, güçsüz düşersin, bir anda kalbinde yaşama sevinci yaratan dostların ziyaretine gelir.”

Özgü Namal, iki yıl önce iki çocuğunun babası nefes terapisti eşi Serdar Oral’ın vefatıyla büyük üzüntü yaşamıştı. Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da görüntülenen ünlü oyuncunun set ziyareti, uzun süredir ekranlardan uzak olan oyuncunun hayranlarını heyecanlandırdı.

Ben Bu Cihana Sığmazam setini ünlü oyuncu ziyaret etti! ile ilgili etiketler ben bu cihana sığmazam
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.