Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir? Ebru Özkan Saban kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi?

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Türk karakteri; Cezayir Türk ile evlenmeyi kabul ederek aslında hayatının ne kadar zor geçeceğini göze alan asil ve bir o kadarda yürekli bir kadındır. Peki, Leyla Türk gerçekte kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Türk; kocasının ölüm haberi ile birlikte hamile olduğunun haberini aynı gün içerisinde alan asil bir kadın ve Cezayir Türk'ün hayat arkadaşıdır. Yaşamı boyunca Cezayir’den öğrendikleriyle hayata her zaman şükreder ve sabreder. Eşinin yokluğunda annesi olarak bildiği Gülendam Türk'le beraber ailesini ayakta tutmaktadır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Türk Kimdir?

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Türk karakterini canlandıran gerçekte Ebru Özkan Saban’dır. Cezayir Türk ile evlenerek yaşamanın ne kadar zor geçeceğini en başından bu yana kabul eden Leyla Türk, asil ve yürekli bir kadından ibarettir. Ebru Özkan Saban kaç yaşında, aslen nereli ve evli midir?

Ebru Özkan Saban Kimdir?

Ebru Özkan Saban, 18 Kasım 1978 tarihinde Ankara’da dünyaya gelmiştir. Ankara’da bir müddet yaşadıktan sonra Ankara Üniversitesi’nde eğitim alan Saban, oyunculuk kariyerine çok erken yaşlarda start vermiştir.

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Türk

Oyunculuğun yanı sıra uzun boyu ve düzgün fiziği sayesinde bir dönem modellik de yapan Ebru Özkan Saban, Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı adlı filmde kariyerine başlamıştır. Hanımın Çiftliği dizisinde sergilediği Halide karakteriyle adından söz ettiren Saban, Paramparça dizisinde Dilara karakterine hayat vermiştir.

2016 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ertan Saban ile evlenerek dünya evine giren Ebru Özkan Saban son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu adlı dizide rol almıştır.

Ebru Özkan Saban, Instagram’da @ebruozkan__ hesabını kullanmaktadır.

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla Türk

Ebru Özkan Saban Oynadığı Diziler

1. 2014- Paramparça (Dilara)
2. 2014 Not Defteri (Suna)
3. 2012 Hayatımın Rolü (Ela)
4. 2011-12 Anneler ile kızları (Defne)
5. 2009-11 Hanımın Çiftliği Halide Dinçaslan (Şahin)
6. 2010- Çınar Ağacı (Berrin)
7. 2009- Güldünya (Duru)
8. 2007- Kara İnci (Seçil)
9. 2006- Gözyaşı Çetesi (Deniz)
10. 2006- Kabuslar Evi: Bir Kış Masalı (Melisa)

Ben Bu Cihana Sığmazam Leyla kimdir? Ebru Özkan Saban kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi? ile ilgili etiketler ben bu cihana sığmazam Leyla Türk Ebru Özkan Saban
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.