Ben Bu Cihana Sığmazam Eleştirileri Duydu! Leyla Öldü, Ebru Özkan Diziden Ayrılıyor!

Oktay Kaynarca'nın yeni dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam 2. bölümüyle ekrana geldi. ATV'nin yeni sezon ekrana getirdiği dizi pek çok kişi tarafından eleştirilmiş, Kaynarca'nın iki kadının ortasına kalan mafya babasını oynaması tepki görmüştü. Leyla rolüyle dizide yer alan Ebru Özkan'ın son bölümde vurulması bu eleştirileri haklı çıkardı. Peki Ebru Özkan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılıyor mu?

Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. ATV'nin bu sezon en önemli silahlarından biri olan Ben Bu Cihana Sığmazam güçlü hikayesi, oyuncu kadrosuyla iki bölümde de en çok izlenen dizi oldu. Ben Bu Cihana Sığmazam Eleştirileri Duydu! Leyla Öldü, Ebru Özkan Diziden Ayrılıyor!

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Pelin Akıl ve Ebru Özkan'ın yer aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisi 2. bölümüyle erken bir vedanın sinyalinli verdi. Tabi bu vedada izleyicilerin de etkisi olduğu yadsınamaz. Dizinin son bölümünde vurulan Leyla'yı oynayan oyuncu Ebru Özkan'ın ayrılığı artık an meselesi.

Ebru Özkan'ın Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden ayrılığı senaryo gereği mi yoksa izleyicilerden gelen tepki mi bilinmez. Ancak Oktay Kaynarca'nın yer aldığı neredeyse tüm yapımlarda iki kadın arasında kalmış bir mafya babası rolü pek çok kişi tarafından eleştirilmişti.

EBRU ÖZKAN AYRILIYOR MU?

Henüz dizinin yapımcılarından Ebru Özkan'ın ayrılığı resmi olarak duyurulmadı ancak dizinin yeni bölümlerinde bu gerçekleşecek. Öte yandan Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine bir başka eleştiri de EDHO'nun çok gerisinde kaldığı yönünde oldu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan sonra Oktay Kaynarca'dan çok daha iyi bir rol bekleyen izleyici, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinden beklediğini göremedi. Kimbilir, ilerleyen bölümlerde EDHO'da yer alan bazı oyuncuları Ben Bu Cihana Sığmazam'da görebiliriz.

Ben Bu Cihana Sığmazam 3. bölümüyle Salı akşamı ATV'de olacak.

 

Ben Bu Cihana Sığmazam Eleştirileri Duydu! Leyla Öldü, Ebru Özkan Diziden Ayrılıyor! ile ilgili etiketler ben bu cihana sığmazam ebru özkan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.