"Ben Anadolu'nun toprak yollarına fidanlar diken adam"

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Milli Görüş'ün lideri eski Başbakan Necmettin Erbakan'ın vefatının 10. yıl dönümü nedeniyle duygu dolu bir paylaşımda bulundu. Merhum Erbakan ile ilgili kaleme aldığı şiiri, Milli Görüş'ün liderinin fotoğrafları eşliğinde seslendirerek sosyal medya hesabından paylaştı.

Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Başbakanı ve Milli Görüş Hareketinin lideri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın vefatının üzerinden tam 10 yıl geçti. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, Necmettin Erbakan'ı, vefatının 10. sene-i devriyesi münasebetiyle hazırlattığı özel video kliple anmayı tercih etti.

1969 yılında başlattığı Milli Görüş Hareketi ile uzun yıllar Türk siyasetinde önemli bir rol üstlenen Necmettin Erbakan'ın yaşamından önemli kesitlere dair fotoğraflara yer verilen klipte, Başkan Yıldız kendi yazdığı “Anadolu’nun Toprak Yollarına Fidanlar Diken Adam” isimli şiirini de bizzat kendisi seslendirdi. Başkan Yıldız’ın sosyal medya hesaplarından "#ErbakanHaftası2021” etiketiyle paylaşılan video klip izleyenlere duygusal anlar yaşattı.

Başkan Yıldız'ın paylaşımı ise şöyle:

"Ben Anadolu'nun toprak yollarına fidanlar diken adam" ile ilgili etiketler Necmettin Erbakan Milli görüş Haydar Ali Yıldız beyoğlu belediye başkanı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.